Παρασκευή, 17 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Μάικ Τάισον απέχει από την κάνναβη και το σεξ για να επιστρέψει στο ρινγκ

Ο Μάικ Τάισον απέχει από την κάνναβη και το σεξ για να επιστρέψει στο ρινγκ
Reuters

Στα σοβαρά έχει πάρει ο κορυφαίος πυγμάχος Μάικ Τάισον τον αγώνα του με τον Τζέικ Πολ τον Ιούλιο, καθώς περιέγραψε τα στοιχεία του προπονητικού του προγράμματος, το οποίο, όπως λέει, περιλαμβάνει το να μην καπνίζει κάνναβη, αλλά και να απέχει από το σεξ.

Ο 57χρονος πυγμάχος θα επιστρέψει στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει τον Τζέικ Πολ – γνωστό YouTuber που έγινε μποξέρ – στο Τέξας στις 20 Ιουλίου και έχει ξεκινήσει ένα προπονητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει να μην καπνίζει κάνναβη και να μην κάνει σεξ. 

Ο Τάισον θα είναι 58 ετών όταν διεξαχθεί ο αγώνας.

«Δυόμισι εβδομάδες δεν έχω καπνίσει», δήλωσε ο Τάισον στο «The Damon Elliott Show». «Και δεν έχω κάνει σεξ» συμπλήρωσε.

Ωστόσο, σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο Forbes Life στις 20 Απριλίου, δήλωσε ότι η αποχή του είναι μεγαλύτερη και συγκεκριμένα «για έξι εβδομάδες δεν έχω φτιαχτεί ούτε έχω κάνει σεξ».

«Ζω με πειθαρχία τώρα, οπότε θα πρέπει να αγωνιστώ με πειθαρχία τώρα», πρόσθεσε.

Ο Τάισον δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την κάνναβη και μάλιστα ήταν «φτιαγμένος» κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Άντριου Γκολότα το 2000.

Τώρα ισχυρίζεται ότι την έχει κόψει για να αυξήσει την επιθετικότητά του.

 

Τελευταία φορά αγωνίστηκε το 2020, βγαίνοντας από την σύνταξη για να αντιμετωπίσει τον Roy Jones Jr. σε έναν αγώνα επίδειξης, ο οποίος έληξε με αμφιλεγόμενη ισοπαλία.

Ο 57χρονος έχει επίσης ξεκινήσει το δικό του brand κάνναβης, με το όνομα Tyson 2.0, με το Forbes να εκτιμά ότι απέφερε έσοδα 150 εκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι.

Πληροφορίες από CNN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις