Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Μπαράκ Ομπάμα κάνει paddleboarding στη Χαβάη και «ρίχνει» το Twitter (vid, pics)

Ο Μπαράκ Ομπάμα κάνει paddleboarding στη Χαβάη και «ρίχνει» το Twitter (vid, pics)
Φωτογραφία video grab

Πανικό στα social media έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες του Μπαράκ Ομπάμα να κάνει paddleboarding στα κρυστάλλινα νερά της Χαβάης. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται πως διατηρείται σε ιδιαίτερα καλή φόρμα, γεγονός που δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν πολλοί χρήστες του twitter. 

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένεια του ταξιδεύουν στη Χαβάη κάθε χρόνο για τα Χριστούγεννα, καθώς εκεί γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. 

 

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες, που κάνουν τον γύρο των social media, ο 59χρονος Αμερικανός πολιτικός εμφανίζεται χαμογελαστός και ευδιάθετος πάνω στη σανίδα του στον σμαραγδένιο κόλπο Καϊλούα στο Οάχου. Μάλιστα, σύμφωνα με τη New York Post, τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ακολουθεί μέσα σε ένα καγιάκ και ένας μυστικός πράκτορας.

Δείτε βίντεο:

 

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δείχνουν τον Μπάρακ Ομπάμα να κάνει paddleboarding στη Χαβάη προκάλεσαν ποικίλα σχόλια στα social media. Και όπως αποδείχθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει πολλές θαυμάστριες, αφού δεν ήταν λίγες αυτές που σχολίασαν το πόσο καλά διατηρείται σε φόρμα και να τον θαυμάσουν. 

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο twitter:

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις