Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Μπραντ Πιτ «ντύνεται» Φάουτσι και τρολάρει μέχρι δακρύων τον Τραμπ (video)

Ο Μπραντ Πιτ «ντύνεται» Φάουτσι και τρολάρει μέχρι δακρύων τον Τραμπ (video)

Το Saturday Night Live έχει έναν… αγαπημένο «καλεσμένο»: τον Ντόναλντ Τραμπ. Και δεν χάνει ευκαιρία να τον «στολίζει». Αυτή φορά ήταν ο Μπραντ Πιτ, σε ρόλο δρ. Άντονι Φαούτσι που ανέλαβε να πει δυο λογάκια στον Αμερικανό πρόεδρο.

Στη δεύτερη εκπομπή του Saturday Night Live από το… σπίτι, ο Μπραντ Πιτ μεταμφιέστηκε στον δρ. Άντονι Φαούτσι, τον επικεφαλής λοιμωξιολόγος της ομάδας δράσης του Λευκού Οίκου, τον άνθρωπο που πριν από μερικές μέρες (έτσι ακούστηκε τουλάχιστον) ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε να διώξει γιατί δεν συμφωνούσε (ο Φάουτσι) με τις απόψεις του για την πανδημία του κορονοϊού.

Click4more Η χλωρίνη… «καθάρισε» τον Τραμπ! Φταίνε οι άλλοι, τέλος οι συνεντεύξεις στον Λευκό Οίκο

Ως Άντονι Φαούτσι, ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε και μίλησε για τον κορονοϊό. Αναγνώρισε ότι «υπήρξε μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με τον ιό» και αποφάσισε να διευκρινίσει «τι προσπαθούσε να πει ο πρόεδρος των ΗΠΑ». Και κάθε ατάκα του Μπραντ Πιτ ακολουθούσε μια… σφήνα πραγματικών δηλώσεων του Ντόναλντ Τραμπ.

Πρώτα, οι ισχυρισμοί του Ντόναλντ Τραμπ ότι είχε μερικές υπέροχες συναντήσεις και ότι θα υπάρξει ένα εμβόλιο «σχετικά σύντομα». Σε αυτό, ο Μπραντ Πιτ ως Φαούτσι  διευκρίνισε ότι «το σχετικά σύντομα είναι μια ενδιαφέρουσα φράση. Σχετικά με ολόκληρη την ιστορία της Γης; Σίγουρα, το εμβόλιο θα βρεθεί πολύ γρήγορα. Αλλά αν πρόκειται να πείτε σε έναν φίλο, “θα είμαι εκεί σχετικά σύντομα”  και έπειτα εμφανιστείτε ενάμιση χρόνο αργότερα, λοιπόν, ο φίλος σας μπορεί να είναι σχετικά τσαντισμένος».

Στρέφοντας την προσοχή στους ισχυρισμούς του  προέδρου των ΗΠΑ ότι ο κορονοϊός «σαν θαύμα, θα εξαφανιστεί», ο Μπραντ Πιτ ως Φαούτσι παραδέχτηκε ότι «ένα θαύμα θα ήταν υπέροχο», αλλά σημείωσε ότι «τα θαύματα δεν πρέπει να είναι το Σχέδιο Α». «Ακόμα και ο Sully προσπάθησε να προσγειωθεί πρώτα στο αεροδρόμιο» είπε αναφερόμενος στον Τσέσλι «Σάλι» Σαλενμπέργκερ, τον πιλότο που έκανε αναγκαστική προσυδάτωση στον ποταμό Χάντσον στη Νέα Υόρκη, σώζοντας εκατοντάδες ζωές.

Click4more Τραμπ δίχως όρια – Ετοιμάζεται να απολύσει ένα «ιερό τέρας» επειδή τον επέκρινε!

Στη συνέχεια ο Μπραντ Πιτ, πάντα ως Φαούτσι είπε ότι «αν δεν απολυθεί, θα είναι εκεί για να δημοσιοποιεί τα δεδομένα σε όποιον ακούει». «Όταν ακούω πράγματα όπως ότι ο ιός μπορεί να θεραπευτεί αν όλοι κάνουν το Tide Pod Challenge (ιδιαίτερα επικίνδυνη διαδικτυακή πρόκληση), θα είμαι εκεί για να λέω «παρακαλώ μην το κάνετε» πρόσθεσε.

Στο τέλος του σκετς, ο Μπραντ Πιτ βγάζει την περούκα και τα γυαλιά και ευχαριστεί τον πραγματικό Φαούτσι για την «ηρεμία και σαφήνεια του κατά τη διάρκεια αυτής της τρομακτικής περιόδου» και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνει στην πρώτη γραμμή.

Δείτε όλο το σπαρταριστό σκετς

Το δημοφιλές σόου του NBC μεταδίδεται με τους οικοδεσπότες και τα σκετς των πρωταγωνιστών να είναι βιντεοσκοπημένα από το σπίτι τους.

Ο δρ. Άντονι Φαούτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών των ΗΠΑ νωρίτερα αυτό το μήνα σε  συνέντευξή του στο CNN δήλωσε ότι αν το SNL προσέγγιζε έναν ηθοποιό για να τον υποδυθεί, θα ήθελε να δει τον Μπραντ Πιτ στον ρόλο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις