Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ έπαθε Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον Τζίμι Κίμελ με τον Αλ Πατσίνο

Ο Ντόναλντ Τραμπ έπαθε Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον Τζίμι Κίμελ με τον Αλ Πατσίνο
Φωτογραφία: Reuters

Ίσως υποθέτετε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι απασχολημένος με την ποινική του δίκη, αλλά αλίμονο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε χρόνο και ασχολήθηκε και με τον Τζίμι Κίμελ, τον οικοδεσπότη των Όσκαρ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέφυγε στο Truth Social για να κατακεραυνώσει τον Jimmy Kimmel περισσότερο από ένα μήνα μετά την απονομή των Όσκαρ, καταφέρνοντας να μπερδέψει τον οικοδεσπότη των Όσκαρ με τον παρουσιαστή των Όσκαρ Al Pacino.

«Ο ανόητος Τζίμι Κίμελ που δεν έχει συνέλθει ακόμα από την τρομερή του ερμηνεία και τη μεγάλη πτώση της τηλεθέασης ως παρουσιαστής των βραβείων Όσκαρ, ειδικά όταν έδειξε ότι πάσχει από TDS, κοινώς γνωστό ως Σύνδρομο Διαταραχής Τραμπ σε ολόκληρο τον κόσμο διαβάζοντας στον αέρα την ΑΛΗΘΕΙΑ μου για το πόσο κακή δουλειά έκανε εκείνο το βράδυ, λίγο πριν ανακοινώσει το μεγαλύτερο βραβείο όλων, “Ταινία της Χρονιάς”» έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social.

Και συνέχισε: «…ξέχασε να πει τη διάσημη και υποχρεωτική φράση, «και ο νικητής είναι». Αντίθετα, τραύλιζε καθώς άνοιγε τον φάκελο. Γεννήθηκε για να μείνει στην Ιστορία της Τηλεόρασης ως ο Χειρότερος Οικοδεσπότης των Βραβείων της Ακαδημίας», έγραψε ο Τραμπ, συγχέοντας λανθασμένα την απόδοση του Κίμελ ως οικοδεσπότη με την αντισυμβατική ανακοίνωση της καλύτερης ταινίας από τον Πατσίνο.

Φυσικά, η εκπομπή ασχολήθηκε με την… ελαττωματική μνήμη του Τραμπ. Στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live!, ο οικοδεσπότης των Όσκαρ τα έβαλε με τον Τραμπ επειδή ενδιαφέρεται ακόμα για τη βραδιά του στα Όσκαρ. “Αυτό ήταν πριν από πέντε εβδομάδες”, είπε ο Κίμελ. “Οι γονείς μου δεν ενδιαφέρονται καν πια!”

Ο Kimmel συνέχισε να επικρίνει τον τρόπο με τον οποίο ο Trump επέλεξε να σπαταλήσει το διάλειμμά του από τη δίκη. “Σήμερα είχε ένα ρεπό και πώς το πέρασε; Γεύμα με τη Μελάνια; Όχι. Ίσως παίζοντας με τον Barron στην αυλή; Όχι, όχι. Η Ράντα Κλάους ξύπνησε από νωρίς για να δημοσιεύσει 165 δηλητηριώδεις λέξεις!”, είπε ο Κίμελ.

Ο παρουσιαστής φρόντισε επίσης να διευκρινίσει ότι δεν παρέδωσε το βραβείο καλύτερης ταινίας. “Δεν είμαι ο Αλ Πατσίνο. Ίσως το ονειρευτήκατε αυτό κατά τη διάρκεια ενός από τους δικαστικούς σας ύπνους”, είπε ο Kimmel, αναφερόμενος στην τάση του Trump να κοιμάται κατά τη διάρκεια της δίκης του.

“Αυτός είναι ο Αλ Πατσίνο, εγώ είμαι εγώ. Θα περίμενε κανείς ότι θα το ήξερε αυτό, γιατί είμαι σίγουρος ότι “Πες γεια στον μικρό μου φίλο” είναι αυτό που είπε στη Στόρμι Ντάνιελς και τον έβαλε σε όλους αυτούς τους μπελάδες”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις