Κόσμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ υπόσχεται «κόλαση» στη Μέση Ανατολή αν η Χαμάς δεν απελευθερώσει τους ομήρους

«Θα ξεσπάσει κόλαση στη Μέση Ανατολή και αυτό δεν θα είναι καλό για τη Χαμάς και ειλικρινά δεν θα είναι καλό για κανέναν» ξεκαθάρισε ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε και πάλι τη Χαμάς αναφορικά με τους ομήρους του Ισραήλ που κρατά στη Γάζα, αν δεν απελευθερωθούν μέχρι να ορκιστεί πρόεδρος.

Συγκεκριμένα ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε χαρακτηριστικά πως «εάν οι όμηροι δεν έχουν επιστρέψει έως τη στιγμή που θα είμαι στον προεδρικό θώκο, θα ξεσπάσει κόλαση στη Μέση Ανατολή και αυτό δεν θα είναι καλό για τη Χαμάς και, ειλικρινά, δεν θα είναι καλό για κανέναν».

Από την άλλη απεσταλμένος του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Μέση Ανατολή Στιβ Ουίτκοφ δήλωσε σήμερα πως ελπίζει ότι θα υπάρχουν καλές εξελίξεις για να ανακοινώσει σχετικά με τους Ισραηλινούς ομήρους που κρατούνται από τη Χαμάς στη Γάζα έως τη στιγμή που ο Τραμπ ορκιστεί ως πρόεδρος την 20η Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Τραμπ στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, ο Ουίτκοφ δήλωσε: «Είμαι πραγματικά αισιόδοξος ότι έως την ορκωμοσία θα έχουμε κάποια καλά πράγματα να ανακοινώσουμε εκ μέρους του προέδρου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο