Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Χάρι έστειλε μια «βαθιά προσωπική» επιστολή στον Κάρολο πριν πάει στην Βρετανία

Ο πρίγκιπας Χάρι έστειλε μια «βαθιά προσωπική» επιστολή στον Κάρολο πριν πάει στην Βρετανία
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Μια επιστολή σε βαθύ προσωπικό ύφος φέρεται να έστειλε στον πατέρα του, Κάρολο, ο πρίγκιπας Χάρι πριν πάει στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου. Επεσήμανε τους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει το αξίωμά του, ενώ το προηγούμενο διάστημα η επικοινωνία τους είχε «καταρρεύσει».

Στην επιστολή, σύμφωνα με την Mirror, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να δεσμεύεται προς τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, ότι θα σεβαστεί τον θεσμό της βασιλείας. Επίσης, ο Δούκας του Σάσεξ επισημαίνει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει το αξίωμά του στην Βρετανία και να μετακομίσει με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. 

Click4more: Ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε με Κάρολο και Γουίλιαμ

Κατά την ίδια πηγή, ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να γράψει την συγκεκριμένη επιστολή στον πρίγκιπα Κάρολο με στόχο να βελτιώσει τις σχέσεις τους, οι οποίες «έπιασαν πάτο» μετά την συνέντευξή του με την σύζυγό του στην Όπρα. «Ο Χάρι έγραψε την επιστολή σε έναν βαθύ προσωπικό τόνο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις αλλά η ένταση παραμένει και τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περίμενε» ανέφερε πηγή στην Mirror.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Κάρολος παραμένει «βαθύτατα πληγωμένος» από την απόφαση των Σάσεξ να παραχωρήσουν την επίμαχη συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε, μάλιστα, ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα μάλιστα με την Mirror, o πρίγκιπας Χάρι έστειλε την εν λόγω επιστολή στον πατέρα καθώς η επικοινωνία μεταξύ τους είχε «καταρρεύσει». 

Με πληροφορίες από Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις