Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Τσαβούσογλου έπαιξε μπάλα στο Survivor! [vid]

Ο Τσαβούσογλου έπαιξε μπάλα στο Survivor! [vid]

Μέχρι και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου ενέδωσε στη μανία του Survivor και έκανε την εμφάνισή του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου βρέθηκε στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και έπαιξε beach soccer με τους παίκτες του τουρκικού Survivor. Το βίντεο της guest star εμφάνισής του προβλήθηκε στη διάρκεια του μεγάλου τελικού που παρουσίασε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός του ελληνικού και τουρκικού Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί κάλεσε στο τροπικό νησί τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας τον περασμένο Φεβρουάριο και εκείνος δεν δίστασε να παίξει beach soccer με τους Τούρκους survivors. Κατάφερε μάλιστα να βάλει και δύο γκολ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του ελληνικού Survivor, ο τελικός στην Τουρκία μας δίνει μια γεύση από το πώς θα είναι και ο μεγάλος τελικός στην Αθήνα που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες από σήμερα. Αν θα μας επιφυλάσσουν αντίστοιχες εκπλήξεις, θα το μάθουμε στις 4 και 5 Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός του ελληνικού Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Διπλό χτύπημα με ανατροπές!

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε