Κόσμος

Ο Τζο Μπάιντεν ξανά υγιής – Αρνητικός στον κορονοϊό μετά την νόσησή του

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό το βράδυ της Τρίτης (26.07.2022) προς το πρωί της Τετάρτης, ανακοίνωσε ο γιατρός του, Δρ Κέβιν Ο’ Κόνορ.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια ο Τζο Μπάιντεν, από σήμερα και για τις επόμενες δέκα ημέρες, θα φορά μάσκα, όσο βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο. Επίσης, θα αυξήσει τα τεστ ανίχνευσης του ιού, για να εντοπισθεί εγκαίρως η περίπτωση επαναμόλυνσης με κορονοϊό. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν ολοκλήρωσε τη θεραπεία του με το Paxlovid, ένα χάπι κατά της Covid της εταιρίας Pfizer, αν και φαίνεται να είχε ήπια συμπτώματα, με τον Λευκό Οίκο να κάνει τα πάντα για να καθησυχάσει για την κατάσταση της υγείας του και την ικανότητά του να κυβερνά, ακόμη και όντας σε απομόνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
O Nετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για Νόμπελ Ειρήνης και μαζί αναζητούν χώρες για την μετεγκατάσταση των Παλαιστίνιων
«Αποκαθιστά την ειρήνη στη μια χώρα μετά την άλλη», τόνισε ο Νετανιάχου - Ο Τραμπ ξεκαθάρισε πως έχει εξασφαλίσει εξαιρετική συνεργασία με τις χώρες γύρω από το Ισραήλ για την απομάκρυνση των Παλαιστίνιων
REUTERS
4
«Revenge on Gold Diggers»: Κατακραυγή για το νέο videogame που αναπαράγει τον σεξισμό και τα στερεότυπα της γυναίκας – «χρυσοθήρα»
Οι δημιουργοί του επιμένουν ότι ποτέ δεν είχαν την πρόθεση να «στοχεύσουν τις γυναίκες», αλλά ήθελαν να διευκολύνουν τον «ανοιχτό διάλογο σχετικά με τα συναισθηματικά όρια και τις γκρίζες ζώνες στις σύγχρονες σχέσεις»
Σκηνή από το αμφιλεγόμενο videogame