Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι εξωγήινοι ξανάρχονται! Τεράστιο UFO στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό [vid]

Οι εξωγήινοι ξανάρχονται! Τεράστιο UFO στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό [vid]

Μια ακόμα φορά που πήραν φωτιά οι θεωρίες συνωμοσίας μετά το παράξενο αντικείμενο που εντοπίστηκε από την κάμερα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Και φυσικά η NASA έκοψε τη ζωντανή μετάδοση!

Οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν πως το βίντεο θα μπορούσε να έχει αλλοιωθεί από τη NASA για να κάνει τα παράξενα αντικείμενα να εξαφανίζονται.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε από τον χρήστη Streetcap1 φαίνεται ένα UFO σε σχήμα τσιγάρου να αιωρείται ενώ δύο φωτεινά αντικείμενα βρίσκονται λίγο πιο κάτω.

“Νόμιζα ότι έβλεπα πράγματα. Έπρεπε να είμαι γρήγορος. Το εξασθενημένο φως στο τέλος ήταν ξαφνικό και πιστεύω πως η NASA έκλεισε λίγο τη φωτεινότητα”, σημειώνεται σε λεζάντα.

Μιλώντας για το βίντεο, ο κυνηγός UFO Tyler Glockner από το Secure Team 10 υποστηρίζει πως δεν ξέρει κανείς τι είναι αυτό το πολύ μακρύ σε σχήμα πούρου UFO.

“Έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες, πιθανώς χιλιάδες ώρες υλικού από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και έχω δει UFO, κρυστάλους πάγου, διαστημικά απόβλητα, αντανακλάσεις φωτός αλλά αυτό που βλέπουμε εδώ δεν μοιάζει με τίποτα από αυτά”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε