Κόσμος

Οι φαν των Oasis κρατούν την ανάσα τους! Το κάλεσμα του Λίαμ στον Νόελ για ανακωχή

Διαδικτυακή έκκληση για ανακωχή απηύθυνε ο Λίαμ Γκάλαχερ στον αδελφό του Νόελ επιχειρώντας να βάλει τέλος σε μια κόντρα που διαρκεί πάνω από δέκα χρόνια και στερεί από τους απανταχού φαν των Oasis την επανένωση της αγαπημένης μπάντας.

Ο τραγουδιστής Λίαμ Γκάλαχερ θέλει να συμφιλιωθεί με τον αδελφό του και έτερο μέλος του συγκροτήματος Oasis, τον Νόελ, σχεδόν δέκα χρόνια μετά τη διάλυσή τους.

Από το 2009 που ο Νόελ έφυγε από το βρετανικό συγκρότημα της ροκ, τα δύο αδέλφια έχουν εμπλακεί σε μια δημόσια κόντρα.

Το συγκρότημα, το οποίο σχηματίστηκε στο Μάντσεστερ το 1991, κυριάρχησε στη βρετανική μουσική σκηνή για τουλάχιστον μια δεκαετία σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες με επιρροές από τους θρυλικούς Beatles.

“Γη καλεί Νόελ…σε συγχωρώ, έλα τώρα να τα ξαναβρούν οι BIG O (Oasis) “, έγραψε χθες στο Twitter ο Λίαμ.

Ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση από τον Νόελ και έτσι ο Λίαμ έγραψε και πάλι σήμερα στο Twitter: “Θα το ερμηνεύσω ως ΟΧΙ, όπως ήταν μέχρι σήμερα”.

Ο Νόελ ερμήνευσε την επιτυχία των Oasis, «Don’t Look Back in Anger», μόνος του τον Σεπτέμβριο στη συναυλία που δόθηκε μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ. Σε συνέντευξή του τον Νοέμβριο στο BBC, ο Νόελ δεσμεύτηκε ότι δεν θα συνυπάρξει μουσικά ποτέ ξανά με τον αδελφό του.

Και τα δύο αδέλφια έχουν ακολουθήσει σόλο καριέρες μετά τη διάλυση του συγκροτήματος.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Πακιστάν απειλεί με εκδίκηση την Ινδία για την επίθεση με πυραύλους – Φόβοι για κλιμάκωση των εχθροπραξιών
«Δεσμευόμαστε πως θα εκδικηθούμε κάθε ρανίδα αίματος αυτών των μαρτύρων», διεμήνυσε ο Πακιστανός πρωθυπουργός Σαμπάζ Σαρίφ σε διάγγελμά του προς το έθνος
Κατεστραμένο τζαμί μετά την επίθεση της Ινδίας στο Πακιστάν 2
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία
22χρονος με τσεκούρι αποκεφάλισε μια γυναίκα στο πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας - Χειροπέδες στον δράστη
«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που εισήλθε στην πανεπιστημιούπολη. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, άλλος ένας διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο», αναφέρει η αστυνομία
Η αστυνομία απέκλεισε τους χώρους του Πανεπιστημίου, μετά την επίθεση