Κόσμος

Οι υπουργοί Ενέργειας θα συνεδριάσουν στις 30 Σεπτεμβρίου για τις προτάσεις της Κομισιόν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τις προτάσεις της Κομισιόν θα εξετάσουν οι υπουργοί Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 30 Σεπτεμβρίου. Στόχος η παροχή βοήθειας σε ανθρώπους και εταιρείες για να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες τιμές της ενέργειας. 

«Στις 30 Σεπτεμβρίου, θα τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε την περασμένη εβδομάδα», με την Κομισιόν ανέφερε ο Τσέχος υπουργός Βιομηχανίας, Γιόζεφ Σικέλα και προεδρεύων του συμβουλίου υπουργών με ανάρτησή του στο Twitter.

«Μόλις συγκάλεσα άλλο ένα έκτακτο Συμβούλιο για την Ενέργεια για να συζητήσουμε τις προτάσεις της Κομισιόν για την αντιμετώπιση των υψηλών τιμών της ενέργειας», πρόσθεσε ο Σικέλα.

Όπως δήλωσε, οι υπουργοί Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνεδριάσουν στις 30 Σεπτεμβρίου για να εξετάσουν τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχουν στόχο την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους και εταιρείες για να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες τιμές της ενέργειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιταλία: 500 επιπλέον στρατιώτες στο Μιλάνο αλλά χωρίς διευρυμένες δικαιοδοσίες – Βιομετρική αναγνώριση με AI για διαδηλωτές με καλυμμένο πρόσωπο
Η προληπτική προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα πριν από τις διαδηλώσεις θα μπορεί να επεκταθεί σε ανηλίκους αλλά και «σε όποιον έχει δημιουργήσει προβλήματα στη δημόσια ασφάλεια, σε χώρους μεγάλης προσέλευσης»
REUTERS
Ιράν: «Δεν θα φύγει ούτε γραμμάριο εμπλουτισμένου ουρανίου από τη χώρα» – Οι όροι για διάλογο με τις ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ ζητούν την άμεση απομάκρυνση των αποθεμάτων , ενώ η Τεχεράνη επιμένει ότι οποιαδήποτε διαδικασία μείωσης του εμπλουτισμού πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός της χώρας
Ιράν
Συνελήφθησαν ξανά οι δύο ύποπτοι για το περιστατικό στο Φέρφορντ στη Βρετανία για βοήθεια στις ιρανικές μυστικές υπηρεσίες
Η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για τρία ύποπτα οχήματα κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση την 27η Σεπτεμβρίου - στη συνέχεια κηρύχθηκε σοβαρό περιστατικό και δεκάδες σπίτια εκκενώθηκαν
REUTERS