Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Όλες οι γυναίκες του πρίγκιπα Χάρι – Τον «τύλιξε» η Meghan Markle

πρίγκιπας Χάρι

Λίγο μετά την ανακοίνωση αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Meghan Markle “ξεσκονίζουμε” το ερωτικό παρελθόν του.

Μπορεί η Meghan Markle να ήταν αυτή που κατάφερε τον πρίγκιπα Χάρι να αποκατασταθεί, αλλά υπήρχαν αρκετές υποψήφιες που διεκδικούσαν τη θέση της.

Meghan Markle πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι θεωρούνταν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Είχε καταφέρει με τη γοητεία, το χιούμορ και τον χαρακτήρα του να κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να σκιρτήσουν σε όλο τον κόσμο.

Και μπορεί να έφτασε η ώρα ο πρίγκιπας Χάρι να αποκατασταθεί με την ηθοποιό Meghan Markle, αλλά είχαν περάσει πολλές γυναίκες από τη ζωή του. Από την παρουσιάστρια αθλητικών Natalie Pinkham μέχρι την επί χρόνια αγαπημένη του Chelsy Davy.

Ellie Goulding – 2016

Η πιο πρόσφατη φημολογούμενη σχέση του και πριν κάνει δεσμό με τη Meghan Markle φέρεται να ήταν η τραγουδίστρια Ellie Goulding. Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να είχε έρθει πολύ κοντά με τη διάσημη τραγουδίστρια στο πάρκο Coworth, το 2016. Μάρτυρες είχαν πει ότι φάνηκε να φιλιούνται κάτω από μια κουβέρτα.

Jenna Coleman – 2015

Ένα από τα φημολογούμενα ειδύλλια του πρίγκιπα Χάρι ήταν και η Jenna Coleman του Doctor Who. Φέρεται να απόλαυσαν ο ένας τη συντροφιά του άλλου μετά το Audi Polo Challenge στο Coworth Park στο Άσκοτ. Ενώ ο πρίγκιπας Χάρι ήταν μόνος του για δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Cressida Bonas, η Jenna Coleman είχε σχέση με τον Richard Madden του Game of Thrones.

Cressida Bonas – 2014

Η πιο πρόσφατη σοβαρή σχέση του πρίγκιπα Χάρι ήταν η επίσης ηθοποιός Cressida Bonas. Η γυναίκα που ήταν περισσότερο πιθανό να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του. Αποφάσισαν όμως να χωρίσουν το 2014 χωρίς ποτέ να αποκαλυφθεί ο λόγος. Λίγο πριν χωρίσουν μάλιστα είχαν φουντώσει οι φήμες για επισημοποίηση της σχέσης τους.

Mollie King – 2012

Η Mollie και ο πρίγκιπας Χάρι γνωρίστηκαν πρώτη φορά σε αγώνα πόλο το 2010. Είχαν απαθανατιστεί μαζί στο νυχτερινό κέντρο Public και στο καραόκε μπαρ Bunga Bunga στο Λονδίνο. Η 24χρονη τραγουδίστρια είχε παραμείνει σιωπηλή στις φήμες για σχέση τους.

Florence Brudenell-Brucea – 2010

Σύμφωνα με φίλους, η Florence Brudenell-Bruce ήταν η πρώτη κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι μετά τον χωρισμό του από την Chelsy Davy το 2011. Της άρεσε πραγματικά ο πρίγκιπας Χάρι αλλά δεν άντεχε η προσοχή του Τύπου λόγω του δεσμού τους.

Caroline Flack – 2009

Η Caroline Flack του X Factor δήλωσε πως ήταν η “ακατάλληλη” σχέση του πρίγκιπα Χάρι πριν έρθει κοντά με τον τραγουδιστή των One Direction Harry Styles. Η παρουσιάστρια άρχισε να βλέπει τον πρίγκιπα Χάρι το 2009 αφού τους γνώρισε η κοινή τους φίλη Natalie Pinkham.

Chelsy Davy – 2004-2010

Η Chelsy ήταν από τις μακροχρόνιες σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι. Έβρισκε όμως το ενδιαφέρον του Τύπου για τη σχέση τους “τρομακτικό”. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί την προσοχή των media και μετά τον χωρισμό τους γύρισε στην Αφρική για να ηρεμήσει. Την τρομοκρατούσε το γεγονός πως τους καταδίωκαν φωτογράφοι για μια φωτογραφία τους. “Ήταν τρελό, τρομακτικό και άβολο. Το έβρισκα πολύ δύσκολο. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ”. Είχε πει ότι πάντα θα τον αγαπά και πράγματι παρέμειναν καλοί φίλοι. Είχε μάλιστα προσκληθεί στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Natalie Pinkham – 2003

Φήμες ήθελαν τον πρίγκιπα Χάρι να έχει ειδύλλιο με τη Natalie Pinkham. Μια σχέση που δεν κράτησε και η Natalie προχώρησε τη ζωή της με τον Owain Walbyoff. Από τότε έχουν παραμείνει φίλοι.

Astrid Harbord – 2009

Ένα σύντομο ειδύλλιο φέρεται να αποκαλύφθηκε όταν τους εντόπισαν να μπαίνουν στο Clarence House μαζί τις πρώτες πρωινές ώρες από πίσω πόρτα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις