Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ομογενείς της Μελβούρνης παντρεύτηκαν σε χρόνο ρεκόρ για να προλάβουν το lockdown

Ομογενείς της Μελβούρνης παντρεύτηκαν σε χρόνο ρεκόρ για να προλάβουν το lockdown
Φωτογραγία neoskosmos.com

Ο κορονοϊός χάλασε τα σχέδια πολλών μελλόνυμφων ανά τον κόσμο, που αποφάσισαν να αναβάλλουν τα σχέδια τους, λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο, σε αυτά τα ζευγάρια δεν ανήκουν η Νατάσα Αμανατίδη και ο Πολ Κυριάκου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos.com, το ζευγάρι ομογενών της Μελβούρνης επρόκειτο να παντρευτεί χθες, Σάββατο, στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα Forrest Hill. Όμως, το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκε ότι η Βικτώρια μπαίνει σε πενθήμερο lockdown λόγω της αύξησης των κρουσμάτων.

Το τι ακολούθησε στις οικογένειες των μελλονύμφων περιγράφει ο πατέρας της νύφης, κ. Αντώνης Αμανατίδης.
«Μόλις άκουσα τα νέα παίρνω αμέσως τηλέφωνο την κόρη μου. Κλάματα κι αυτή και η γυναίκα μου. Καταστροφή!».

Ο γαμπρός, Πολ Κυριάκου, δεν έχασε την ψυχραιμία του. Τηλεφώνησε αμέσως στον ιερέα του Αγίου Ανδρέα και τον ρώτησε αν μπορεί να γίνει ο γάμος μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή. Εκείνος του απάντησε ότι θα κρατήσει την εκκλησία ανοιχτή έως τα μεσάνυχτα για όσα ζευγάρια θελήσουν να παντρευτούν.
Ενθουσιασμένος ο Πολ τηλεφωνεί στην καλή του και τη ρωτάει: «Θες να παντρευτούμε σήμερα;».

Η απάντηση ήταν: «Ναι, ας το κάνουμε!». Μέσα στις ελάχιστες ώρες που οι δυο οικογένειες είχαν στη διάθεσή τους έως τις 7.30 το απόγευμα που θα γινόταν η τελετή, «έγινε χαμός» λέει ο κ. Αμανατίδης.

«Για πότε ειδοποιήθηκαν οι καλεσμένοι, για πότε ήρθε η κομμώτρια και η κοπέλα για το μακιγιάζ, για πότε οι ανιψιές μου, Νάταλι και Τέρι, έφτιαξαν το χώρο στο «Eleni’s Kitchen» που θα γινόταν το τραπέζι και βρήκαν και ορχήστρα… Μέσα σε μία ώρα όλα ήταν στην εντέλεια για μια αξέχαστη βραδιά για τη Νατάσα και τον Πολ».

Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε το παραδοσιακό γαμήλιο τραπέζι, με ένα γλέντι «τρικούβερτο», «σα να ήμαστε στην Ελλάδα. Με χορό έξω στο δρόμο. Να φανταστείτε, ότι έκλεισαν οι γύρω δρόμοι για το χατίρι των νεονύμφων» λέει περήφανος ο πατέρας της νύφης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις