Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Once Upon A Time in Hollywood: Πιτ και Ντι Κάπριο στη νέα ταινία του Ταραντίνο

Once Upon A Time in Hollywood: Πιτ και Ντι Κάπριο στη νέα ταινία του Ταραντίνο

Ο Κουέντιν Ταραντίνο, με τους Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έρχονται να μας… αναστατώσουν στη νέα τους ταινία. Δείτε το εντυπωσαικό τρέιλερ.

Ο Quentin Tarantino επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες με την ένατη ταινία. Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος σκηνοθέτης και σεναριογράφος φιλοξενεί στην ταινία “Once Upon A Time in Hollywood”, ένα ξεχωριστό καστ, και αναμένεται στους κινηματογράφους στις 22 Αυγούστου 2019.

To Κάποτε… στο Χόλιγουντ, του Quentin Tarantino επισκέπτεται το Λος Άντζελες του 1969, όπου όλα αλλάζουν, όταν ο διάσημος τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και ο κινηματογραφικός του «παρτενέρ», που εκτελεί χρέη κασκαντέρ, Cliff Booth (Brad Pitt) βρίσκονται σε μια βιομηχανία που δεν μπορούν πλέον να αναγνωρίσουν.

Η ταινία αυτή του Κουέντιν Ταραντίνο διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1969, όταν ο Τσαρλς Μάνσον και η «οικογένειά» του δολοφόνησαν πέντε ανθρώπους – ανάμεσά τους καιη η πανέμορφη ηθοποιός Σάρον Τέιτ. Η Σάρον Τέιτ, μαζί με άλλους τέσσερις ανθρώπους, θα δολοφονηθούν από μέλη των ακόλουθων του υπό τις οδηγίες του προφανώς. Ο μόνος που δεν δολοφονήθηκε ήταν ο Ρόμαν Πολάνσκι. Κι αυτό γιγάντωσε έναν άλλο μύθο που φτάνει ως τις μέρες μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ταινία θα απολαύσουμε ακόμη τον Αλ Πατσίνο, τον Μπρους Ντερν που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το ρόλο που ήταν να ερμηνεύσει ο Μπαρτ Ρέινολντς πριν πεθάνει, η Ντακότα Φάνινγκ, καθώς και ο Luke Perry στον τελευταίο ρόλο της καριέρας του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις