Κόσμος

Ουκρανία: Εμπορικό πλοίο φορτωμένο με σιτηρά χτύπησε σε θαλάσσια νάρκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μικρές ζημιές στα ανοιχτά της Ουκρανίας υπέστη ένα εμπορικό πλοίο φορτωμένο με σιτηρά ενδέχεται να έπεσε σε θαλάσσια νάρκη, σύμφωνα με ειδικούς του ναυτιλιακού τομέα και μια πηγή της ουκρανικής κυβέρνησης.

Το πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου Georgia S, με σημαία Λιβερίας, είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Πιβντένιι της Ουκρανίας και χτυπήθηκε στην ανοιχτή θάλασσα την Πέμπτη. Μια ουκρανική πηγή είπε σήμερα στο πρακτορείο Reuters ότι είναι πιθανό να χτυπήθηκε από νάρκη.

Η εταιρεία Seagate Navigation, που αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ως διαχειρίστρια του πλοίου, δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για κάποιο σχόλιο.

Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο παρακολούθησης της ναυσιπλοΐας MarineTraffic, το πλοίο κατευθυνόταν σήμερα στο λιμάνι της Κωστάντζας, στη Ρουμανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρόωρες εκλογές στη Βρετανία θα προκηρύξει αν γίνει πρωθυπουργός, ο επίδοξος ηγέτης των Εργατικών Άντι Μπέρναμ
Ο δήμαρχος θα πρέπει πάντως να κερδίσει τις τοπικές βουλευτικές εκλογές στην περιφέρεια του Μέικερσφιλντ, για να διεκδικήσει στη συνέχεια την ηγεσία του κόμματος
REUTERS
Καλλιτέχνες έριξαν «άκυρο» στον Τραμπ για τις επετειακές συναυλίες κι εκείνος αποφάσισε να εμφανιστεί... ο ίδιος - «Προσελκύω μεγαλύτερο κοινό από τον Έλβις»
Την Παρασκευή, ο Μπρετ Μάικλς, ο frontman του ροκ συγκροτήματος Poison, ήταν ο πέμπτος καλλιτέχνης που απέσυρε τη συμμετοχή του από τις συναυλίες «Freedom 250»
REUTERS