Κόσμος

Ουκρανία: Νέες εκρήξεις σε Χάρκοβο και Ζαπορίζια

Σειρά εκρήξεων συγκλόνισε σήμερα το Χάρκοβο και τη Ζαπορίζια, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εντείνει τα πυραυλικά τους πλήγματα στην Ουκρανία τις τελευταίες εβδομάδες, βάζοντας στόχο εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας.

Πύραυλοι έπληξαν βιομηχανική μονάδα στο Χάρκοβο σήμερα, όπως δήλωσε ο δήμαρχός του Ιγκόρ Τερέκοφ, προσθέτοντας ότι τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν ακόμη διευκρινίσει αν υπάρχουν απώλειες ούτε έχουν αποτιμήσει τις ζημιές που προκλήθηκαν.

Ωστόσο ο περιφερειακός κυβερνήτης του Χαρκόβου Όλεγκ Σινεγκούμποφ δήλωσε ότι 5 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Οι πληροφορίες για τις εκρήξεις στην Ζαπορίζια προήλθαν από τον περιφερειακό κυβερνήτη Ολεξάντρ Στάρουκ. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1