Κόσμος

Ουκρανία: Παντρεύτηκε μία 81χρονη για να μην πάει φαντάρος!

Έναν εντελώς παράξενο τρόπο βρήκε ένας 24χρονος, προκειμένου να μην υπηρετήσει στον στρατό της πατρίδας του στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ουκρανία, ο Alexander Kondratyuk παντρεύτηκε μία 81χρονη, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η γηραιά νύφη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Ωστόσο, όποτε οι υπηρεσίες του στρατού ειδοποιούν τον νεαρό να παρουσιαστεί φαντάρος, εκείνος τους δείχνει το χαρτί του γάμου και ξεμπερδεύει.

Και αυτό επειδή στην Ουκρανία, όποιος άνδρας έχει να φροντίσει κάποιο άτομο που είναι άρρωστο ή με ειδικές ανάγκες, απαλλάσσεται από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Οι γείτονες, πάντως, της 81χρονης Zinaida Illarionovna λένε ότι σπάνια έβλεπαν τον γαμπρό στο σπίτι της και όποτε συνέβαινε η ατμόσφαιρα έμοιαζε περισσότερο με επίσκεψη ενός φιλικού προσώπου, παρά γαμπρού!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ουκρανία και η Σαουδική Αραβία συνδέονται με στρατηγικές σχέσεις
Στόχος της συμφωνίας είναι η Ουκρανία να βοηθήσει τη Σαουδική Αραβία στην ανάπτυξη όλων των απαραίτητων στοιχείων της αντιαεροπορικής άμυνας που λείπουν αυτή την στιγμή για την «αντιμετώπιση των Shahed και άλλων drone
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Saud bin Mishaal bin Abdulaziz
Όχι οθόνες πριν τα 2 έτη – Συστάσεις από την κυβέρνηση της Βρετανίας για τον χρόνο που περνάνε μικρά παιδιά μπροστά τους
Πρόσφατα ξεκίνησε μια διαβούλευση σχετικά με το εάν η χώρα θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Αυστραλίας, η οποία απαγόρευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για άτομα κάτω των 16 ετών
iStock