Κόσμος

Ουκρανία: Παντρεύτηκε μία 81χρονη για να μην πάει φαντάρος!

Έναν εντελώς παράξενο τρόπο βρήκε ένας 24χρονος, προκειμένου να μην υπηρετήσει στον στρατό της πατρίδας του στην Ουκρανία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ουκρανία, ο Alexander Kondratyuk παντρεύτηκε μία 81χρονη, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η γηραιά νύφη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Ωστόσο, όποτε οι υπηρεσίες του στρατού ειδοποιούν τον νεαρό να παρουσιαστεί φαντάρος, εκείνος τους δείχνει το χαρτί του γάμου και ξεμπερδεύει.

Και αυτό επειδή στην Ουκρανία, όποιος άνδρας έχει να φροντίσει κάποιο άτομο που είναι άρρωστο ή με ειδικές ανάγκες, απαλλάσσεται από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Οι γείτονες, πάντως, της 81χρονης Zinaida Illarionovna λένε ότι σπάνια έβλεπαν τον γαμπρό στο σπίτι της και όποτε συνέβαινε η ατμόσφαιρα έμοιαζε περισσότερο με επίσκεψη ενός φιλικού προσώπου, παρά γαμπρού!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καρέ καρέ η εισβολή ληστών σε κοσμηματοπωλείο στη Βρετανία - Έσπασαν με το αυτοκίνητο τη τζαμαρία και επιτέθηκαν με ματσέτα
Ο ιδιοκτήτης όμως δεν υποχώρησε, πέταξε ένα μικρό σφυρί προς έναν από τους εισβολείς και στη συνέχεια πήρε ένα ρόπαλο και κινήθηκε εναντίον τους
βρετανια κοσμηματοπωλειο
Παρουσιάστρια στη Αίγυπτο καταδικάστηκε σε θανατική ποινή διά απαγχονισμού για υπόθεση ναρκωτικών
Η Σάρα Χαλίφα μαζί με 11 ακόμη κατηγορούνται ότι δημιούργησαν ένα δίκτυο προμήθειας υλικών που χρησιμοποιούνταν στην παρασκευή συνθετικών ναρκωτικών με σκοπό την εμπορία τους
Η παρουσιάστρια Σάρα Χαλίφα