Κόσμος

Ουκρανία: Παντρεύτηκε μία 81χρονη για να μην πάει φαντάρος!

Έναν εντελώς παράξενο τρόπο βρήκε ένας 24χρονος, προκειμένου να μην υπηρετήσει στον στρατό της πατρίδας του στην Ουκρανία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ουκρανία, ο Alexander Kondratyuk παντρεύτηκε μία 81χρονη, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η γηραιά νύφη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Ωστόσο, όποτε οι υπηρεσίες του στρατού ειδοποιούν τον νεαρό να παρουσιαστεί φαντάρος, εκείνος τους δείχνει το χαρτί του γάμου και ξεμπερδεύει.

Και αυτό επειδή στην Ουκρανία, όποιος άνδρας έχει να φροντίσει κάποιο άτομο που είναι άρρωστο ή με ειδικές ανάγκες, απαλλάσσεται από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Οι γείτονες, πάντως, της 81χρονης Zinaida Illarionovna λένε ότι σπάνια έβλεπαν τον γαμπρό στο σπίτι της και όποτε συνέβαινε η ατμόσφαιρα έμοιαζε περισσότερο με επίσκεψη ενός φιλικού προσώπου, παρά γαμπρού!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ουκρανία: Νέα κλιμάκωση με ρωσικές επιθέσεις σε φορτηγά πλοία και χαλυβουργίες – Ουκρανικά drones σφυροκόπησαν τη Σαμάρα
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του κατέρριψαν στη διάρκεια της νύκτας 230 ουκρανικά drones πάνω από περισσότερες από μια δωδεκαριά ρωσικές περιφέρειες
Πυροσβέστης σε κτίριο κατοικιών, μετά από πλήγμα, στην Οδησσό της Ουκρανίας