Κόσμος

Περού: Βίντεο με τη στιγμή που τρένο περνάει πάνω από έναν άνδρα ενώ κοιμόταν στις γραμμές – Σώθηκε από θαύμα

«Προφανώς ήταν σε κατάσταση μέθης, αποκοιμήθηκε στις γραμμές και δεν κατάλαβε το τρένο να έρχεται»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο που έρχεται από το Περού, με ένα τρένο να περνάει πάνω από έναν άνδρα, ο οποίος επέζησε με πολλούς να κάνουν λόγο για ένα θαύμα. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Λίμα στο Περού. Ο 28χρονος Χουάν Κάρλος Τέλο, όπως δείχνει το βίντεο, φαίνεται να κοιμάται στις γραμμές του τρένου, με τοπικά μέσα να μεταδίδουν πως ήταν σε κατάσταση μέθης.

Στη συνέχεια ένας συρμός περνάει από πάνω του, με τον μηχανοδηγό να ακινητοποιεί το τρένο, προκειμένου να διαπιστώσει τι είχε συμβεί.

Ο άνδρας κατευθύνεται μόνος του λίγα μέτρα πιο πέρα, διαπιστώνοντας ότι έχει τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι.

«Το τρένο τον χτύπησε, αλλά από θαύμα δεν σκοτώθηκε», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχος ασφαλείας για την πόλη Άτε στην επαρχία Λίμα.

«Προφανώς ήταν σε κατάσταση μέθης, αποκοιμήθηκε στις γραμμές του τρένου και δεν κατάλαβε το τρένο να έρχεται», σημείωσε προσθέτοντας ότι υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα στο αριστερό του χέρι.

 

Το τρένο εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο προς τις Περουβιανές Άνδεις όταν χτύπησε τον Χουάν Κάρλος Τέλο, είπε, προσθέτοντας ότι ο μηχανοδηγός σταμάτησε αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τον 28χρονο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζονται οι συνομιλίες ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ στο Μπούργκενστοκ της Ελβετίας
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελβετικού υπουργείου Εξωτερικών δεν θα αποκαλυφθούν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τους συμμετέχοντες και το περιεχόμενο των συνομιλιών για λόγους εμπιστευτικότητας
Οι σημαίες ΗΠΑ και Ιράν
Ντέιβι Τσέις, η ανατριχιαστική «Σαμάρα» που στοίχειωσε το σινεμά: Το «The Ring», η βιντεοκασέτα – εφιάλτης και το creepy κορίτσι που έφυγε στα 35
Η ηθοποιός Ντέιβι Τσέις πέθανε στις 16 Ιουνίου, σε ηλικία 35 ετών, έπειτα από μηνιγγίτιδα και σοβαρή λοίμωξη του αίματος που εξελίχθηκε σε σηψαιμία
Η «Σαμάρα» του The Ring
NYT: Λίβανος, ο αδύναμος κρίκος της συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ με Ιράν – Πώς η σύγκρουση Ισραήλ με Χεζμπολάχ απειλεί την εύθραυστη ειρήνη
Παραμένει άγνωστο το πότε και το αν το Ισραήλ αποσύρει τα στρατεύματά του από τον Λίβανο και το αν η Χεζμπολάχ παραδώσει το οπλοστάσιό της
Λίβανος