Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ μετά τον χωρισμό βόμβα [pics]

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ μετά τον χωρισμό βόμβα [pics]

Έχουν περάσει λίγες μόνο μέρες από τον χωρισμό βόμβα της Cheryl από τον Liam Payne μετά από 2,5 χρόνια σχέσης και την απόκτηση του μικρού τους γιου.

Η Cheryl έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Ήταν πιο εκθαμβωτική από ποτέ, επιλέγοντας ένα φωτεινό πορτοκαλί φόρεμα και χρυσά ψηλοτάκουνα.

Επέστρεψε στο προσκήνιο μετά τον χωρισμό βόμβα από τον Liam Payne για το πάρτι του Simon Cowell στο Λονδίνο. Η 35χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μετά τον χωρισμό της από τον 24χρονο τραγουδιστή Liam Payne.

Εντυπωσιακή μετά τον χωρισμό η Cheryl

Η Cheryl δεν έδειξε κανένα σημάδι θλίψης και φρόντισε να εντυπωσιάσει σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της.

Cheryl Liam Payne

Η πρώην κριτής του X Factor άφησε τον 15 μηνών γιο της Bear σπίτι και έδωσε εντυπωσιακό παρών στο πάρτι του καλού της φίλου Simon Cowell.

Φαίνεται πως ο λόγος που τελικά χώρισαν με τον Liam Payne ήταν οι προτεραιότητές τους, με τον 24χρονο τραγουδιστή να θέλει να αφοσιωθεί στη μουσική σταδιοδρομία του.

“Είναι εμμονικός με τα social media. Του αρέσει πολύ που είναι διάσημος. Θέλει να πετάει σε όλο τον κόσμο και να διατηρεί επαφή μέσω facetime. Η Cheryl από την άλλη πλευρά είναι πολύ πιο κλειστή και η πρώτη της προτεραιότητα είναι ο μικρός τους γιος Bear. Τον βάζει πάνω απ’ όλα και της αρέσει να μένει σπίτι μαζί του. Στο τέλος, απλά δεν είχαν τόσα πολλά κοινά” τόνισε πηγή που γνωρίζει το πρώην ζευγάρι.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις