Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η γυναίκα που πληρώνεται για να ταπεινώνει άντρες (ΦΩΤΟ)

Η γυναίκα που πληρώνεται για να ταπεινώνει άντρες (ΦΩΤΟ)

Ένα δολάριο το λεπτό χρεώνει τις υπηρεσίες της η 28χρονη Ceara Lynch από το Πόρτλαντ που προχώρησε ακόμα περισσότερο την ιδέα της dominatrix, μειώνοντας, ντροπιάζοντας και ταπεινώνοντας τους πελάτες της.

Χαρακτηρίζει όνειρο το γεγονός πως βγάζει χρήματα με αυτόν τον τρόπο, επισημαίνοντας πως ξεκίνησε να το κάνει συμπτωματικά από μικρή ηλικία.

Ήταν 17 ετών όταν σε ένα site γνωριμιών της κέντρισε το ενδιαφέρον ένας άντρας που όσο πιο άσχημα του συμπεριφερόταν τόσο περισσότερο ενδιαφέρον της έδειχνε.

Ξεκίνησε έτσι να αναζητά παρόμοιο τύπο αντρών, πέφτοντας στη σελίδα Ebanned όπου μπορούσε να πουλήσει χρησιμοποιημένα εσώρουχά της, κερδίζοντας από αυτά 70 δολάρια.

Μπαίνοντας στον “κόσμο” της ταπείνωσης των αντρών για χρήματα, ξεκίνησε να πουλά περισσότερα προσωπικά της πράγματα στο διαδίκτυο, να δέχεται προκλητικά τηλεφωνήματα και να δίνει live σόου on camera.

“Βγάζω τα περισσότερα χρήματά μου από βίντεο, με το κόστος να ανέρχεται σε 1 δολάριο ανά λεπτό και τους συνδρομητές να πληρώνουν κατά μέσο όρο 39.99 δολάρια τον μήνα στο site της.

Κοιτάζω και μιλάω στην κάμερα, με όσους παρακολουθούν να αισθάνονται ότι τους μιλάω προσωπικά. Ικανοποιώ διάφορα φετίχ που βρίσκονται κάτω από την “ομπρέλα” της γυναικείας κυριαρχίας.

Έχω πάντα τον κυρίαρχο ρόλο και αξιοποιώ στοιχεία όπως το κεράτωμα και το μικρό πέος, καθώς πολλοί φαντάζονται μια τεράστια γυναίκα να τους συνθλίβει πατώντας τους ή καταπίνοντάς τους ολόκληρους”.

Εκτός από τη συνδρομή τους και τα χρήματα που ξοδεύουν για να αγοράσουν προσωπικά της αντικείμενα, πολλοί πελάτες της μπορούν να της ταχυδρομήσουν χρήματα, να της αγοράσουν κάρτες δώρων στο Amazon και τη Southwest Airlines ή να της αγοράσουν κάτι από λίστα δώρων που έχει δημιουργήσει στο Amazon.

Σε αυτήν περιλαμβάνονται μια GoPro κάμερα αξίας 399,99 δολαρίων, ένα ζευγάρι παπούτσια Giuseppe Zanotti αξίας 1,295 δολαρίων και μια στολή Pikachu αξίας 23 δολαρίων.

“Είναι συναρπαστικό και κολακευτικό που κατά κάποιο τρόπο μου εμπιστεύονται πράγματα που δεν λένε σε κάνεναν άλλο.

Απολαμβάνω τη δουλειά μου. Νομίζω ότι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά σίγουρα δεν το απολαμβάνω όπως οι πελάτες μου”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε