Κόσμος

Πωλείται: Διαμέρισμα 750 τ.μ., με θέα, μόλις… 100 εκατ. δολάρια!

Ρεκόρ θέλει να σπάσει ο γιος του Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ραφαέλ, που έχει αναλάβει την πώληση του τεράστιου διαμερίσματος στο Μανχάταν.

Αν το διαμέρισμα πουληθεί θα σπάσει το ρεκόρ τιμής ακινήτου στην περιοχή.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 72ο όροφο του ουρανοξύστη City Spire στην 56η οδό δυτικά του Σέντραλ Παρκ και είναι μόλις…750 τετραγωνικά μέτρα.

Επίσης έχει πανοραμική θέα, αφού διαθέτει βεράντα 280 τετραγωνικών μέτρων. Το στυλ του στο εσωτερικό είναι εμπνευσμένο από το παλάτι των Βερσαλλιών.

Αν ο γιος του ντε Νίρο καταφέρει να βρει αγοραστή θα ξεπεράσει κατά 12 εκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο ρεκόρ πώλησης ενός διαμερίσματος με θέα το Σέντραλ Παρκ.

Διαβάστε
Τα «κόλπα» των γάλλων σερβιτόρων – Πως μπορούν να μας εξαπατήσουν!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS