Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αγκάλιασε το μωρό και το έσωσε από ρωσική βόμβα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια απίστευτη αυτοθυσία μία μητέρα κατάφερε να σώσει τη λίγων εβδομάδων κόρη της από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στην Ουκρανία.

Η αγωνία και η υπερπροσπάθεια της νεαρής μητέρας από την Ουκρανία αποτυπώνονται σε μια φωτογραφία που κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. 

Στη φωτογραφία φαίνεται η μάνα τραυματισμένη με επιδέσμους στο κεφάλι και την χαρακτηριστική χρυσή κουβέρτα για την υποθερμία, να θηλάζει σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου τη νεογέννητη κόρη της.

Μόλις ένα μήνα πριν την κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά. Ωστόσο, στις 24 Φεβρουαρίου ο φόβος έδωσε τη θέση του στη χαρά, όταν η Ρωσία εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ουκρανίας. 

Πριν λίγες μέρες ο χειρότερος φόβος της επαληθεύθηκε: Η ίδια είδε βόμβες να πέφτουν κοντά της και σε μια αστραπιαία κίνηση κατάφερε να σώσει με το σώμα της τη νεογέννητη κορούλα της.

Αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Κιέβου, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είχαν τραυματιστεί και έπρεπε να χειρουργηθούν. Η νεογέννητη κορούλα τους δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Στη φωτογραφία η μητέρα θηλάζει το μωρό της λίγο μετά το χειρουργείο…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ στέλνει στρατό στη Γροιλανδία μετά τη συμφωνία με τη Δανία – «Δεν παραχωρούμε την κυριαρχία μας» απαντά η Κοπεγχάγη
«Αναμένεται άμεσα η στρατιωτική παρουσία στο νησί, απαγορεύοντας παράλληλα στους αντιπάλους των ΗΠΑ να κατασκευάσουν τις δικές τους βάσεις» τονίζει ο Τραμπ
Γροιλανδία
Απαγορεύτηκε η είσοδος σε δημοσιογράφους του CNN και του MS Now στον Λευκό Οίκο – «Παραβίαση του Συντάγματος»
«Έχουμε δικαίωμα βάσει του Αμερικανικού Συντάγματος να καλύπτουμε τις ειδήσεις χωρίς εμπόδια ή παρεμβάσεις από την κυβέρνηση», ανέφερε το CNN σε ανακοίνωσή του
CNN