Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πύραυλοι της Ρωσίας «χτύπησαν» μαιευτήριο στη Ζαπορίζια, νεκρό βρέφος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμη ένα έγκλημα στην Ουκρανία. Πύραυλοι της Ρωσίας έπληξαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (23.11.2022) μαιευτήριο στη Ζαπορίζια με αποτέλεσμα ένα βρέφος να σκοτωθεί.

Τη νέα αιματηρή επίθεση στην Ουκρανία ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης της Ζαπορίζια, Ολεξάντρ Σταρούχ, μέσω Telegram, κατηγορώντας τη Ρωσία για το αεροπορικό πλήγμα σε μαιευτήριο της περιοχής και το θάνατο ενός νεογέννητου.

Εικόνες από το κατεστραμμένο μαιευτήριο στο Βιλνιάνσκ της Ζαπορίζια έχουν δημοσιευτεί σε ουκρανικά ΜΜΕ και στα social media.

https://twitter.com/UASunflower/status/1595250995344412672?s=20&t=XyxbG79Fia9yn_xlVZIT8g

Πάντως, το πρακτορείο Reuters σημειώνει ότι δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε ο Ουκρανός αξιωματούχος με ανεξάρτητο τρόπο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μαζική ρωσική επίθεση στην Ουκρανία με υπερηχητικούς και βαλλιστικούς πυραύλους - 4 νεκροί και 83 τραυματίες
Η Ρωσία έπληξε το Κίεβο με μαζικό κύμα πυραύλων και drones με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι στην ουκρανική πρωτεύουσα και τη γύρω περιοχή και να τραυματιστούν τουλάχιστον 83 άτομα
Ρωσική πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία
Σύντροφος του μοντέλου OnlyFans, Λίλι Φίλιπς, που κοιμήθηκε με 1.113 άντρες σε μία μέρα: «Στο τέλος πάντα επιστρέφει σε μένα»
Η ίδια η Φίλιπς περιέγραψε το εγχείρημα ως «οργανωμένο» και είπε ότι όσοι την ακολουθούν από παλιά καταλαβαίνουν ότι ήταν ένας στόχος που ήθελε πολύ να καταφέρει
Η Λίλυ Φίλιπς και το αγόρι της