Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πύραυλοι της Ρωσίας «χτύπησαν» μαιευτήριο στη Ζαπορίζια, νεκρό βρέφος

Ακόμη ένα έγκλημα στην Ουκρανία. Πύραυλοι της Ρωσίας έπληξαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (23.11.2022) μαιευτήριο στη Ζαπορίζια με αποτέλεσμα ένα βρέφος να σκοτωθεί.

Τη νέα αιματηρή επίθεση στην Ουκρανία ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης της Ζαπορίζια, Ολεξάντρ Σταρούχ, μέσω Telegram, κατηγορώντας τη Ρωσία για το αεροπορικό πλήγμα σε μαιευτήριο της περιοχής και το θάνατο ενός νεογέννητου.

Εικόνες από το κατεστραμμένο μαιευτήριο στο Βιλνιάνσκ της Ζαπορίζια έχουν δημοσιευτεί σε ουκρανικά ΜΜΕ και στα social media.

https://twitter.com/UASunflower/status/1595250995344412672?s=20&t=XyxbG79Fia9yn_xlVZIT8g

Πάντως, το πρακτορείο Reuters σημειώνει ότι δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε ο Ουκρανός αξιωματούχος με ανεξάρτητο τρόπο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Συμφωνήσαμε με την Ελλάδα για εισαγωγές φυσικού αερίου» – Στις 13:45 η συνάντηση με Μητσοτάκη
Η δήλωση Ζελένσκι έγινε πριν από την σημερινή άφιξή του στην Ελλάδα, πρώτο σταθμό των επισκέψεών σε χώρες της Ευρώπης - Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συναντηθεί με τον Κώστα Τασούλα και τον Νικήτα Κακλαμάνη
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 60
Χακάν Φιντάν: Ιστορική παραίσθηση η μη αποδοχή της λύσης δύο κρατών στην Κύπρο
Ισχυρίστηκε ότι «στο βόρειο τμήμα ζουν Τούρκοι, στο νότιο τμήμα ζουν Έλληνες και, χάρη στην παρουσία του τουρκικού στρατού, από το 1974 και μετά, συνεχίζεται η ζωή χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι»
Χακάν Φιντάν