Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Δημοσιογράφος πανηγυρίζει τους βομβαρδισμούς στη Γάζα

Κυνικός και… εξοργιστικός είναι ένας δημοσιογράφος από το Ισραήλ, ο οποίος πανηγυρίζει τους βομβαρδισμούς του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας και την κόλαση που περνούν οι άμαχοι στις συγκρούσεις με τη Χαμάς, κοροϊδεύοντας παράλληλα και τις άθλιες συνθήκες ζωής των κατοίκων.

Ο δημοσιογράφος Έντι Κοέν από το Ισραήλ ανέβασε μια φωτογραφία από τους βομβαρδισμούς του στρατού της χώρας του στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε απόψε ότι «επεκτείνει τις χερσαίες επιχειρήσεις του» στην περιοχή κατά της Χαμάς.

«Δεν χρειάζεσαι ρεύμα, είσαι πάντα φωτισμένη», γράφει ο δημοσιογράφος για τη Γάζα στην ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) και εξοργίζει με τον κυνισμό του, αφού η φωτογραφία μοιάζει σαν να έχει έρθει η κόλαση επί γης, με τεράστιες φωτιές και καταστροφές.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου από το Ισραήλ:

https://twitter.com/EdyCohen/status/1717950771197600189

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Το ΝΑΤΟ πρέπει να ενισχύσει την ασφάλεια της Γροιλανδίας» λέει ο Ρούτε - «Δεν μπορεί να διαπραγματεύεται εκ μέρους της Δανίας» λέει η Κοπεγχάγη
«Η θέση της Δανίας και της Γροιλανδίας είναι ίδιες και καμία διαπραγμάτευση δεν έγινε χθες με το ΝΑΤΟ αναφορικά με το ζήτημα της κυριαρχίας μας»
Στρατιωτικές δυνάμεις του NATO σε άσκηση στη Γροιλανδία το 2022
Στιβ Γουίτκοφ: «Μόνο ένα θέμα μένει» για να υπάρξει συμφωνία για την Ουκρανία – Νέα συνάντηση με Πούτιν το μεσημέρι
«Δεν θα θέλαμε να σχολιάσουμε την τρέχουσα κατάσταση των διαπραγματεύσεων, κυρίως ενόψει της άφιξης του Γουίτκοφ στη Μόσχα και της συνάντησής του με τον Πούτιν»
FILE - President Donald Trump, right, shakes the hand of Russia's President Vladimir Putin during a joint press conference at Joint Base Elmendorf-Richardson, Alaska, Aug. 15, 2025. (AP Photo/Jae C. Hong, File)
Ο Ντόναλντ Τραμπ συστήνει το «Συμβούλιο Ειρήνης»: Εκτός και η Βρετανία με αιχμηρές βολές
Είχε αρχικά επινοηθεί για να επιβλέψει την ανοικοδόμηση της Γάζας. Όμως το σχέδιο του χάρτη του προβλέπει μια πολύ ευρύτερη εντολή και όχι μόνο το ζήτημα του παλαιστινιακού εδάφους
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump σε στιγμιότυπο της ομιλίας του στο 56ο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός