Site icon NewsIT
21:45 | 06.02.15

Πουλήθηκε για 14 εκατ. ευρώ η ferrari του Αλέν Ντελόν!

Newsit Newsroom

Στο αστρονομικό ποσό των 14,2 εκατομμυρίων ευρώ πουλήθηκε η εντυπωσιακή και σπάνια ferrari 250 GT California Spyder, που ανήκε τη δεκαετία του 1960 στον Γάλλο ηθοποιό Αλέν Ντελόν.

Πρόκειται για ένα σπάνιο καμπριολέ αυτοκίνητο, που ήταν το σημαντικότερο έκθεμα της συλλογής Μπεγιόν, που δημοπρατήθηκε από τον οίκο Artcurial.

Η αξία της Φεράρι είχε εκτιμηθεί ότι ανερχόταν από τα 9,5 έως και τα 12 εκατ, ευρώ. Μαζί με τα έξοδα, ο αγοραστής –η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής– θα καταβάλει συνολικά ένα ποσό 16,3 εκατ. ευρώ.

Το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί το Σεπτέμβριο του 2014 μαζί με άλλα θρυλικά οχήματα σε ένα κτήμα στη δυτική Γαλλία.
Ιδιοκτήτης της μοναδικής αυτής συλλογής αυτοκινήτων ήταν ο Ροζέ Μπεγιό, που απεβίωσε στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version