Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πρίγκιπας Φίλιππος: Έσπασε ο πάγος για Χάρι και Γουίλιαμ στην κηδεία του παππού τους (video)

Πρίγκιπας Φίλιππος
Φωτογραφία από: Reuters

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης τους ήθελαν να είναι… απομακρυσμένοι, όμως ακόμη κι αν αυτό ισχύει, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ κι ο αδερφός του, Πρίγκιπας Χάρι, φάνηκαν να έρχονται πιο κοντά στην στιγμή του πόνου: Στο τελευταίο αντίο στον παππού τους, Πρίγκιπα Φίλιππο, του οποίου η κηδεία έγινε σήμερα, Σάββατο 17.04.2021 (σ.σ. δείτε όλα όσα έγιναν εδώ).

Το λεγόμενο «Μegxit», δηλαδή η απόφαση Χάρι και Μέγκαν –η οποία στην κηδεία έστειλε ένα ιδιαίτερο στεφάνι– να κόψουν τον «ομφάλιο λώρο» από την βρετανική βασιλική οικογένεια και να μετεγκατασταθούν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, είχε απομακρύνει τα δύο αδέρφια.

click4more: Φίλιππος: Συντετριμμένη η βασίλισσα Ελισάβετ στην κηδεία του πρίγκιπά της (pics)

Σήμερα όμως, οι δυο τους φάνηκαν να μιλάνε καθώς έφευγαν από την τελετή κι αυτή η εικόνα ήταν η πρώτη με τα δύο αδέρφια δίπλα – δίπλα εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο.

Οι δύο Πρίγκιπες συνομίλησαν φεύγοντας από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ενώ νωρίτερα συμμετείχαν στην πομπή με το φέρετρο του επί 73 χρόνια συζύγου της Βασίλισσας Ελισάβετ, έχοντας όμως… ανάμεσά τους τον ξάδερφό τους, Πίτερ Φίλιπς.

Στις εικόνες φαίνεται ο Χάρι να μιλά αρχικά στην σύζυγο του Γουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον, όμως στην συνέχεια έχει έναν κατ’ ιδίαν διάλογο με τον αδερφό του.

Δείτε το βίντεο

Φωτογραφίες: Reuters.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις