Κόσμος

Πρίγκιπας Φίλιππος: Συλλυπητήρια από Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε σήμερα, Παρασκευή 09.04.2021, δυο μήνες πριν κλείσει τα 100 χρόνια ζωής, βυθίζοντας στο πένθος την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και ολόκληρη τη χώρα.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, ηγέτες από όλο τον κόσμο σπεύδουν να συλλυπηθούν την βασίλισσα Ελισάβετ για την απώλεια του -επί δεκαετίες ολόκληρες- συζύγου της.

Αυτό έκανε και το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της Μελάνια Τραμπ στο Twitter.

Click4more: Πρίγκιπας Φίλιππος: Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει Βασιλιάς – Ο «Έλληνας» που έζησε στην σκιά της Ελισάβετ

«Ο Πρόεδρος Τραμπ κι εγώ εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια στην αυτού μεγαλειότητα, την Βασίλισσα, την βασιλική οικογένεια και τον λαό της Μεγάλης Βρετανίας καθώς ο κόσμος θρηνεί για την απώλεια του πρίγκιπα Φιλίππου».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Μελάνια Τραμπ

Φωτογραφίες αρχείου: Reuters.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σπάνια ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο: Μπλόκο στην ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Σικάγο
Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ διέταξε την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς για την προστασία των αστυνομικών που εφαρμόζουν την πολιτική των μαζικών απελάσεων των παράτυπων μεταναστών
Ντόναλντ Τραμπ