Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η κίνηση της Καμίλας που της ράγισε την καρδιά [video]

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η κίνηση της Καμίλας που της ράγισε την καρδιά [video]

Εικοσιένα χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο της “πριγκίπισσας του λαού” και άλλο ένα ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η ίδια η πριγκίπισσα Νταϊάνα περιγράφει την συγκλονιστική στιγμή που συνειδητοποίησε ότι η Καμίλα είχε σχέση με τον Κάρολο ενώ ήταν ακόμα αρραβωνιασμένοι.

Στις ηχογραφήσεις, η πριγκίπισσα Νταϊάνα λέει ότι της συνέβη το πιο άσχημο πράγμα λίγο πριν την αναχώρηση του Καρόλου για περιοδεία 5 εβδομάδων τον Μάρτιο του 1981. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο εκείνης της εποχής η Πριγκίπισσα φαίνεται να κλαίει. Πολλοί τότε είχαν πει ότι η θλίψη της ήταν μεγάλη για το διάστημα που θα περνούσαν χώρια με τον Κάρολο. Ένας αξιωματούχος τότε του Παλατιού είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε ξαναδεί τόσο συγκινητικό αποχαιρετισμό».

Όμως, στις ηχογραφήσεις που έχει στην κατοχή του το National Geographic, η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποκαλύπτει την αλήθεια για την μεγάλη θλίψη της. Η αιτία δεν ήταν άλλη από την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Λέει η Νταϊάνα:

«Μπορεί να θυμάστε μια φωτογραφία μου στην οποία φαίνομαι να κλαίω φορώντας ένα κόκκινο παλτό όταν εκείνος μπήκε στο αεροπλάνο του. δεν έκλαιγα γιατί έφευγε. Το πιο άσχημο πράγμα συνέβη πριν αναχωρήσει για το ταξίδι. Ήμουν στο γραφείο του και μιλούσαμε για το ταξίδι του. Χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν η Καμίλα. Του είχε τηλεφωνήσει λίγο πριν φύγει εκείνος για 5 εβδομάδες. Και σκέφτηκα: “Να φερθώ καλά, ή να καθίσω εκεί; Προτίμησα το πρώτο και σηκώθηκα και έφυγα. Και αυτό μου ράγισε την καρδιά».

Το δώρο του Καρόλου στην Καμίλα ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα

Η Νταϊάνα θυμήθηκε πως η σχέση του Καρόλου και της Καμίλας τσάκισε τον γάμο τους. Έλεγε τότε: «Ήμουν τότε πολύ ανώριμη για να καταλάβω τι γινόταν. Τότε, κάποιος στο γραφείο του μου είπε ότι ο σύζυγός μου είχε κάνει ειδική παραγγελία ένα βραχιόλι μόνο για την Καμίλα. Μάλιστα, μπήκα στο γραφείο του μια μέρα και είπα: «Ω! Τι έχει μέσα αυτό το πακέτο; Και μου απάντησε: “Ω! Δεν πρέπει να το δεις”.  Έτσι, το άνοιξα και μέσα ήταν το βραχιόλι.

Click4more: Νταϊάνα: «Θεέ μου, τι έγινε» – Τα συγκλονιστικά τελευταία της λόγια

Περιγράφοντας γλαφυρά τον πόνο, την οργή και την θλίψη που ένιωσε εκείνη την στιγμή η Νταϊάνα πρόσθεσε: «Ήμουν συντετριμμένη και είπα “Θα της το δώσει απόψε”. Τόση οργή! Οργή! Γιατί δεν μπορείς να είσαι ειλικρινής μαζί μου; Αυτό με πέθανε. Είχε πάρει την απόφασή του και δεν επρόκειτο να προσπαθήσει να λειτουργήσει η σχέση μας. Είχε βρει την παρθένα, τον αμνό επί σφαγή και κατά κάποιο τρόπο είχε εμμονή μαζί μου. Αλλά ήταν μια κρύο, μια ζέστη. Ποτέ δεν ήξερες σε τι διάθεση ήταν. Μια πάνω, μια κάτω».

Η Νταϊάνα και ο Κάρολος παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου 1981 σε έναν παραμυθένιο γάμο. Λίγους μήνες πριν, η Νταϊάνα είχε αποφασίσει να κάνει πίσω.

Θυμόταν: «Πήγα πάνω και έφαγα μεσημεριανό με τις αδερφές μου που είχαν έρθει να με επισκεφθούν. Και τους είπα: “Δεν μπορώ να τον παντρευτώ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, είναι απίστευτο. Και εκείνες ήταν υπέροχες και μου είπαν: “Δυστυχώς, το πρόσωπό σου είναι ήδη στις λινές πετσέτες του τσαγιού. Δεν μπορείς να κάνει πίσω τώρα”.

Ο Κάρολος και η Νταϊάνα χώρισαν το 1996 μετά από μια επιστολή που έλαβαν από την Βασίλισσα με την οποία τους συμβούλευε να τερματίσουν την σχέση τους.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε σε αυτοκινητιστικό στις 31 Αυγούστου του 1997.

Πηγή: express.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις