Κόσμος

Πρώην συνεργάτης του Τραμπ απειλούσε να αυτοκτονήσει – Τον είχε απολύσει μετά το φιάσκο στην Τούλσα

Να βάλει τέλος στη ζωή του απείλησε ο πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Μπραντ Παρσκέιλ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο όπως επιβάλει ο νόμος στις ΗΠΑ.

Ο Μπραντ Παρσκέιλ αντικαταστάθηκε τον Ιούλιο, τέσσερις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές, «πληρώνοντας» ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν σε πτώση στις δημοσκοπήσεις αλλά και το φιάσκο της συγκέντρωσης στην Τούλσα.

Ήταν η σύζυγος του Μπραντ Παρσκέιλ εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία. Το ζευγάρι μένει στο Φορτ Λόντερντεϊλ στη Φλόριντα. Η κλήση που έγινε στην αστυνομία ανέφερε πως «ένας ένοπλος επιχειρούσε να αυτοκτονήσει», δήλωσε στο CNN η αστυνομικός Ντιάνα Γκρίνλο.

Click4more New York Times: 10 χρόνια ο Τραμπ δεν πλήρωνε φόρους! Έδωσε 750$ το 2016

Ο άνδρας στη συνέχεια αναγνωρίστηκε ως ο Μπραντ Παρσκέιλ από τους αστυνομικούς, οι οποίοι διευκρίνισαν πως το τηλεφώνημα είχε γίνει από τη σύζυγό του, η οποία δήλωσε πως ο Παρκσέιλ ήταν «οπλισμένος, πως είχε πρόσβαση σε πολλά πυροβόλα όπλα στο σπίτι τους και πως απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του», πρόσθεσε η Γκρίνλο.

Ο πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ παραδόθηκε γρήγορα στους αστυνομικούς. Στη Φλόριντα, ο νόμος επιτρέπει την προσωρινή κράτηση ανθρώπων που πάσχουν από ψυχική νόσο.

parscale

Ο Παρσκέιλ είχε απαλλαγεί από τα καθήκοντά του μετά την μια προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Τούλσα της Οκλαχόμα, η οποία είχε επικριθεί τόσο για την πολύ χαμηλή συμμετοχή σ’ αυτήν όσο και για την ομιλία του προέδρου που δεν είχε… ειρμό.

Click4more Έξαλλος ο Τραμπ μετά το κάζο στην προεκλογική συγκέντρωση στην Τούλσα

Παρέμεινε ωστόσο ένα σημαντικό μέλος της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας.

«Ο Μπραντ Παρσκέιλ είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας και τον αγαπάμε όλοι. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τον ίδιο και την οικογένειά του με όλα τα μέσα», δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της εκστρατείας του Τραμπ, ο Τιμ Μέρτογκ, στην εφημερίδα South Florida Sun Sentinel.

«Οι αηδιαστικές προσωπικές επιθέσεις των Δημοκρατικών και των δυσαρεστημένων RINOs  (σ.σ. Republicans in name only, Ρεπουμπλικάνοι μόνο κατ’ όνομα) προχώρησαν υπερβολικά μακριά και θα έπρεπε να ντρέπονται γι’ αυτό που έκαναν σ’ αυτόν τον άνθρωπο και την οικογένειά του», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη Αφγανός στο Τέξας που απείλησε να κατασκευάσει βόμβα και να σκοτώσει «άπιστους» σε live συζήτηση στο Tiktok
Ο 30χρονος Mohammad Dawood Alokozay είχε μια συζήτηση στο TikTok με τουλάχιστον δύο άλλους άνδρες, τους οποίους απείλησε να σκοτώσει, ενώ δηλώνοντας και υποστηρικτής των Ταλιμπάν
TikTok
Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ απαγορεύει στον Λευκό Οίκο να χρησιμοποιεί την μουσική της – «Μην με εμπλέκετε στην απάνθρωπη ατζέντα σας»
Στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο Λευκός Οίκος χρησιμοποιώντας την μουσική της τραγουδίστριας, φαίνονται στελέχη της ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης να καταδιώκουν ανθρώπους και να τους συλλαμβάνουν
Σαμπρίνα Κάρπεντερ
O Τραμπ χαρακτηρίζει «χάος» την κατάσταση για την λήξη του πολέμου στην Ουκρανία: «Είναι δύσκολο να επιλυθεί»
«Έχω επιλύσει οκτώ πολέμους. Αυτός θα είναι ο ένατος, και οι άνθρωποι μας βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Ρωσία για να δουν αν μπορούμε να το λύσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά
Ντόναλντ Τραμπ 5
Αισιόδοξος ο Ζελένσκι για τις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία, αλλά φοβάται απομάκρυνση των ΗΠΑ
Από το Δουβλίνο, ο Ουκρανός πρόεδρος χαιρετίζει την επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων και τη συμμετοχή της Ουάσιγκτον, εκφράζοντας όμως τον φόβο ότι οι ΗΠΑ μπορεί να απομακρυνθούν από τη διαδικασία
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Πούτιν διαβεβαιώνει ότι το Ποκρόφσκ της Ουκρανίας βρίσκεται «στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων» - Διαψεύδει το γεγονός το Κίεβο
«Οι εισβολείς προσπάθησαν για άλλη μια φορά να τοποθετήσουν τη σημαία τους σε συνοικία της πόλης» ανέφερε το διοικητήριο των ουκρανικών δυνάμεων
Πούτιν