Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρωταγωνιστής του «Μόνος στο σπίτι» κατηγορείται για βιασμό

Πρωταγωνιστής του «Μόνος στο σπίτι» κατηγορείται για βιασμό

Ο Ντέβιν Ρατρέι, ο μεγάλος και νευρικός «αδερφός» του Κέβιν στο «Μόνος στο σπίτι», ερευνάται από τις αρχές της Νέας Υόρκης για κατηγορίες βιασμού μιας γυναίκας στη Νέα Υόρκη το 2017. Ο ηθοποιός σήμερα είναι 45 ετών και αντιμετωπίζει παλαιότερες κατηγορίες και για οικογενειακή βία.

Ο ηθοποιός κατηγορήθηκε από την τότε κοπέλα του ότι την στραγγάλισε και την γρονθοκόπησε στην Οκλαχόμα, τον περασμένο Δεκέμβριο, με τον ίδιο να δηλώνει ότι είναι αθώος για αυτές τις κατηγορίες και πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο σε σχέση με τις κατηγορίες.

Αφού άκουσε για την υπόθεση επίθεσης, η Λίζα Σμιθ επικοινώνησε με τους εισαγγελείς σχετικά με μια αστυνομική αναφορά που είχε καταθέσει το 2017, κατηγορώντας τον ηθοποιό ότι τη βίασε.

Είπε στο CNN ότι ήθελε να μάθει γιατί η υπόθεση δεν είχε συνεχιστεί και ενημερώθηκε ότι οι αρχές πίστευαν ότι ήθελε να παραμείνει στην αφάνεια και δεν ήθελε να ασκήσει κατηγορίες.

Η Λίζα Σμιθ ισχυρίζεται ότι ήταν φίλη με τον ηθοποιό για περίπου 15 χρόνια πριν από την υποτιθέμενη επίθεση, προσθέτοντας ότι συνάντησε τον αδελφό της και τον Ρατρέι μαζί με έναν άλλο φίλο για ένα ποτό στη Νέα Υόρκη, ακριβώς πριν από την επίθεση.

Στη συνέχεια, η παρέα πήγε στο διαμέρισμα του Ρατρέι για ακόμα ένα ποτό και εκείνος επέμενε να πιει η Λίζα Σμίθ από ένα συγκεκριμένο ποτήρι. Η κοπέλα, λέει ότι εξουθενώθηκε αμέσως – αφού το ήπιε – και ο Ράτρέι την ενθάρρυνε να μείνει και να κοιμηθεί στον καναπέ. Πιστεύει πως ναρκώθηκε από τον ηθοποιό, αφού όπως εξηγεί στην Dailymail: «Θυμάμαι ότι ξύπνησα και δεν μπορούσα να κουνηθώ.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις