Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πρίγκιπα Καρόλου μετά την συνέντευξη – Η αντίδρασή του

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πρίγκιπα Καρόλου μετά την συνέντευξη – Η αντίδρασή του

Αν κάποιος νομίζει ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη κρίση που πρέπει να διαχειριστεί η Βασιλική Οικογένεια της Βρετανίας γελιέται.

Η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα μπορεί να τάραξε τα νερά αλλά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν ζήσει πολύ χειρότερα με κορυφαία το διαζύγιο του Πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνας και τον χαμό της πιο λατρεμένης πριγκίπισσας.

‘Ετσι, σήμερα στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την προβολή της συνέντευξης ο Πρίγκιπας Κάρολος έκανε αυτό που έπρεπε.

click4More Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ τα βάζει με τον Χάρι: Τουλάχιστον εγώ δεν ντύθηκα Χίτλερ, ούτε έπαιζα γυμνός μπιλιάρδο (vid)

Πήγε σε ένα εμβολιαστικό κέντρο όπως ήταν προγραμματισμένο και όταν φυσικά ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την συνέντευξη απλά χαμογέλασε.

Ο Κάρολος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι καταρρακωμένος από τις κατηγορίες που του πρόσαψε ο μικρός του γιος στην συνέντευξη δεν έδειξε φυσικά τίποτα στην διάρκεια της επίσκεψής του.

Επίσης, είναι βαθύτατα στενοχωρημένος για όσα ειπώθηκαν περί ρατσισμού από το Παλάτι και μάλιστα πηγές δήλωσαν στην εφημερίδα Standard σήμερα: «Όλα αυτά είναι κόντρα σε όσα πιστεύει ο Πρίγκιπας της Ουαλίας. Πιστεύει ότι η διαφορετικότητα είναι η δύναμη της κοινωνίας μας».

Την είδε την συνέντευξη ο Μπόρις Τζόνσον

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παρακολούθησε τη συνέντευξη που έδωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του σημειώνοντας ότι δεν θα προσθέσει κανένα περαιτέρω σχόλιο σε αυτά που είπε ο Βρετανός ηγέτης σε συνέντευξη Τύπου χθες.

Ερωτηθείς εάν ο Τζόνσον παρακολούθησε τη συνέντευξη που μεταδόθηκε από τη βρετανική τηλεόραση αργά χθες, ο εκπρόσωπος δήλωσε: «Την παρακολούθησε αλλά έχετε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από τη συνέντευξη Τύπου χθες βράδυ και δεν θα προσθέσω τίποτα περισσότερο σε ό,τι είπε».

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Τζόνσον δήλωσε ότι εδώ και «πολύ καιρό δεν σχολιάζω ζητήματα της βασιλικής οικογένειας και δεν σκοπεύω να το αλλάξω αυτό σήμερα».

Την ίδια ώρα, ο Βρετανός διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος επίσης αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, ερωτηθείς για την άποψή του αναφορικά με τη συνέντευξη της Μέγκαν και του γιου του Χάρι στην Όπρα Γουίνφρι.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις