Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ τα βάζει με τον Χάρι: Τουλάχιστον εγώ δεν ντύθηκα Χίτλερ, ούτε έπαιζα γυμνός μπιλιάρδο (vid)

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ τα βάζει με τον Χάρι: Τουλάχιστον εγώ δεν ντύθηκα Χίτλερ, ούτε έπαιζα γυμνός μπιλιάρδο (vid)

Τα όσα είπαν ο πρίγκιπας Χάρι και η κόρη του, Μέγκαν Μαρκ, στην πολυσυζητημένη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, σχολίασε και ο Τόμας Μαρκλ. Μιλώντας στην εκπομπή, Good Morning Britain ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ περνά στην αντεπίθεση και ανασύρει ιδιαίτερα ντροπιαστικές στιγμές από το παρελθόν του γαμπρού του. 

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ απέρριψε τους ισχυρισμούς της ότι την πρόδωσε, τονίζοντας ότι όλοι κάνουμε λάθη και ότι έχει ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη για αυτά. «Τουλάχιστον εγώ δεν έχω ντυθεί Χίτλερ ούτε έχω παίξει  γυμνός μπιλιάρδο» σχολίασε ο Τόμας Μαρκλ, αναφερόμενος σε παπαρατσικά ενσταντανέ της «επαναστατικής» νιότης του πρίγκιπα Χάρι.

Υπενθυμίζεται ότι η Sun είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι σε νεαρή ηλικία, να βρίσκεται σε πάρτι φίλων το 2005, φορώντας στο μπράτσο του τη χιτλερική σβάστικα. Σάλο είχαν προκαλέσει και ολόγυμνες φωτογραφίες του από πάρτι σε πισίνα ξενοδοχείου του Λας Βέγκας το 2012. 

Click4more: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ελισάβετ, Κάρολος και Γουίλιαμ συζητούν για τις «βόμβες» στην Όπρα – Πώς θα απαντήσουν

Στη συνέντευξη του ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ είπε ότι, παρόλο που αναγνωρίζει ότι την απογοήτευσε, το ίδιο έκανε κι εκείνη σ’ αυτόν, όταν έκοψε κάθε επαφή μετά το χειρουργείο που έκανε στην καρδιά του, πριν από τρία χρόνια. «Η ουσία είναι ότι δεν με έχασε. Βγήκε και είπε σε δήλωσή της ότι με έχασε, αλλά δεν με έχασε. Ήμουν και είμαι πρόθυμος να βρίσκομαι πάντα στο πλευρό της, εφόσον το θελήσει η ίδια», σημείωσε ο Τόμας Μαρκλ.

Ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ περιέγραψε όμως και την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον πρίγκιπα Χάρι, μετά τη σοβαρή επέμβαση που έκανε στην καρδιά. «Ο Χάρι μου είπε ότι, αν τον είχα ακούσει, δεν θα είχαν συμβεί όλα αυτά. Ακούγοντάς τον από το κρεβάτι του νοσοκομείου και ενώ ήμουν με τους ορούς, θεώρησα πως αυτό ήταν κάπως ξιπασμένο και έτσι το έκλεισα» είπε μεταξύ άλλων ο Τόμας Μαρκλ. 

Δείτε το βίντεο:

Όσον αφορά τα όσα αποκάλυψε η κόρη του για τις συζητήσεις γύρω από το χρώμα του Άρτσι που γινόντουσαν στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας, ο Τόμας Μαρκλ σχολίασε ότι, κατά την άποψή του, οι Βρετανοί δεν είναι ρατσιστές. «Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι ρατσιστές, οι Βρετανοί δεν είναι ρατσιστές» είπε χαρακτηριστικά ο 76χρονος, συμπληρώνοντας ότι το φαινόμενο του ρατσισμού είναι εντονότερο στο Λος Άντζελες απ’ ό,τι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αναφορικά με τις συζητήσεις για το χρώμα του Άρτσι είπε ότι ο ίδιος «εικάζει και ελπίζει» ότι πρόκειται απλά για μια χαζή ερώτηση που έκανε κάποιος. 

Τέλος, ο πατέρας της Δούκισσας τους Σάσεξ χρησιμοποίησε την εμφάνισή του για να απευθύνει ξανά έκκληση στη Μέγκαν να συμφιλιωθούν. Τόνισε δε ότι δεν θα πάψει ποτέ να την αγαπάει παρά το γεγονός ότι «δεν συμφωνεί με όλα όσα κάνουν τα παιδιά του». 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις