Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του Καρόλου

Πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του Καρόλου
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ από τότε που ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και ο πρίγκιπας Χάρι πήγε στο Λονδίνο προκειμένου να δει τον πατέρα του.

Σύμφωνα με την Dailymail, η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, ήταν χαμογελαστή μέσα στο τζιπ που οδηγούσε και εθεάθη, κοντά στο 14 εκατ. δολαρίων σπίτι της στο Μοντεσίτο των ΗΠΑ, κι ενώ ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν ακόμα στο Λονδίνο.

Φορούσε ένα καπέλο του μπέιζμπολ, σκούρα γυαλιά και έπινε τον καφέ της, ενώ οδηγούσε.

Ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε στο Λονδίνο για να δει τον βασιλιά Κάρολο μετά τη σοκαριστική διάγνωση του καρκίνου του μονάρχη.

Ο Χάρι πέρασε μόλις 45 λεπτά με τον πατέρα του και τη βασίλισσα Καμίλα πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Δεν υπήρξε καμία συνάντηση με τον αδελφό του Γουίλιαμ.

Το ταξίδι-αστραπή του Χάρι στο Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στο Λος Άντζελες μετά το σύντομο ταξίδι του στην γενέτειρά του στο Λονδίνο για να συναντήσει τον καρκινοπαθή πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο

Η συνάντηση διήρκησε λιγότερο από μία ώρα και ήταν η πρώτη ανάμεσα σε πατέρα και γιο εδώ και 16 μήνες.

Ο 39χρονος Δούκας του Σάσεξ προσγειώθηκε στο Χίθροου λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (06.02.2024) και επέστρεψε στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τετάρτης.

Ταξίδεψε χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο μικρά παιδιά του, πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών, και πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 2 ετών.

Πατέρας και γιος είχαν μια «σύντομη συνάντηση» πριν ο βασιλιάς και η Καμίλα οδηγηθούν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου τους περίμενε ένα ελικόπτερο για να τους μεταφέρει πίσω στο Σάντριγχαμ.

Ο 75χρονος Κάρολος, καθυστέρησε μια προγραμματισμένη πτήση με ελικόπτερο στο Σάντριγχαμ προκειμένου να δει τον «έκπτωτο» γιο του.

Ο Γουίλιαμ δεν συναντήθηκε καθόλου με τον αδερφό του Χάρι, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει σοβαρή ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

«Ο Χάρι απλά δεν είναι μέρος της ζωής του», δήλωσε η βασιλική εμπειρογνώμονας Τζένι Μποντ στη DailyMail.

«Αυτό το χάσμα είναι τόσο βαθύ τώρα, και αυτό φάνηκε από την παρουσία του Χάρι εδώ και τη μη συνάντησή τους. Είναι τόσο βαθύ που πραγματικά αναρωτιέμαι αν μπορεί ποτέ, μα ποτέ να διορθωθεί».

Ο Χάρι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ηνωμένο Βασίλειο έμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο και όχι σε κάποια βασιλική κατοικία.

Ο Γουίλιαμ εκτός από το πρόβλημα υγείας του πατέρα του, φροντίζει και τη σύζυγό του, Κέιτ, καθώς αναρρώνει από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση μεταξύ του Χάρι και του Καρόλου ήταν η πρώτη επίσημη προσωπική τους συνάντηση μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο πρίγκιπας Χάρι παρευρέθηκε στη στέψη του Καρόλου στο Αβαείο του Ουέστμινστερ τον περασμένο Μάιο, χωρίς τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, και καθόταν δύο σειρές πίσω από τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, λόγω του ότι δεν είναι πλέον «εργαζόμενο μέλος» της βασιλικής οικογένειας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις