Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρωσία: Η στιγμή που βρέθηκε ζωντανός ο πιλότος του Sukhoi που συνετρίβη στο Γιεΐσκ

Ρωσία: Η στιγμή που βρέθηκε ζωντανός ο πιλότος του Sukhoi που συνετρίβη στο Γιεΐσκ

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους μετά την συντριβή βομβαρδιστικού Sukhoi στην πόλη Γεΐσκ, νότια της Ρωσίας. Βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο των social media δείχνουν την πορεία του αεροσκάφους πριν την τραγωδία, αλλά και την στιγμή που πολίτες εντοπίζουν έναν από τους πιλότους. 

Το βομβαρδιστικό Sukhoi Su-34 συνετρίβη το απόγευμα της Δευτέρας (17.10.20220 στη Γεΐσκ, νότια της Ρωσίας, προκαλώντας πελώρια πυρκαγιά σε εννιαώροφη πολυκατοικία με περίπου 600 ενοίκους. Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό για τη συντριβή του αεροσκάφους, οι νεκροί έφθασαν τους 15 και ανάμεσα στα θύματα είναι και 3 παιδιά. 

Και οι δύο πιλότοι κατάφεραν να εκτιναχθούν με ασφάλεια από το Sukhoi πριν την συντριβή του. Βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail δείχνει τη στιγμή που πολίτες πλησιάζουν τον έναν από τους δυο πιλότους στο έδαφος. «Σας κατέρριψαν;» ρωτάει ένας πολίτης τον πιλότο του αεροσκάφους, για να λάβει αρνητική απάντηση από τον πιλότο.

Δείτε το βίντεο:

Άλλο βίντεο, που επίσης δημοσιεύθηκε από την Daily Mail, δείχνει την πορεία του αεροσκάφους πριν την συντριβή και πως οι πιλότοι άνοιξαν τα αλεξίπτωτα τους για να σωθούν. 

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι όταν κατέπεσε το Sukhoi «πήραν φωτιά τα καύσιμα» που μετέφερε. Οι εικόνες που ανέβηκαν στα social media είναι τρομακτικές. Κατέγραψαν γιγαντιαία πυρκαγιά καθώς εξαπλώνεται σε μεγάλο μέρος της πολυκατοικίας. Κατά το υπουργείο αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων, οι φλόγες εξαπλώθηκαν στους πέντε από τους εννέα ορόφους του κτιρίου, εμβαδού περίπου 2.000 τετραγωνικών μέτρων.

Δείτε βίντεο:

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις