Κόσμος

Ρωσία: Σχεδόν 6.000 νέα κρούσματα κορονοϊού – Ακόμα 66 θάνατοι

Ο αριθμός των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στη Ρωσία αυξήθηκε κατά 5.966 το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε 74.588, ανακοίνωσε σήμερα το κέντρο που συντονίζει την απάντηση της χώρας στην επιδημία.

Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης 66 νέους θανάτους από κορονοϊό, την ασθένεια που προκαλείται από τον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη Ρωσία σε 681.

Ο αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Ρωσία άρχισε να αυξάνεται απότομα αυτόν τον μήνα, παρόλο που στα αρχικά στάδια της επιδημίας η χώρα είχε αναφέρει πολύ λιγότερες λοιμώξεις από πολλές χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό