Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Δεν την ήξερε η μάνα της! Βγήκε γυμνή και έγινε παγκόσμιος σάλος

Δεν την ήξερε η μάνα της! Βγήκε γυμνή και έγινε παγκόσμιος σάλος

Η είσοδος της Ruby Rose στην τρίτη σεζόν της σειράς Orange Is The New Black δεν πέρασε απαρατήρητη, με το όνομά της να γίνεται trending στο Twitter μέσα σε μια νύχτα.

Ο πρωταγωνιστικός της ρόλος αντικατοπτρίζει τον πραγματικό της εαυτό, καθώς το σκοτεινό παρελθόν της διαμόρφωσε τον χαρακτήρα της και την οδήγησε στην επιτυχία.

 

How much is that doggy in the window woof woof

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ruby Rose (@rubyrose) στις

Τα παιδικά της χρόνια, από την τρυφερή ηλικία των 12, σημαδεύτηκαν από το bullying, την κατάθλιψη μέχρι και μια απόπειρα αυτοκτονίας.

“Ήθελα να αποδείξω στα κορίτσια στο σχολείο, τη μητέρα και τον πατέρα μου πως θα μπορούσα πραγματικά να είμαι… θεαματική”, δήλωσε στο περιοδικό The Edit.

 

Sick in bed with these babes. Back on U.S soil finally catching up on all the latest! Love this cover! So so sick.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ruby Rose (@rubyrose) στις


Η Αυστραλή ηθοποιός που ζει στο Λος Άντζελες με την αρραβωνιαστικιά της Phoebe Dahl έβαλε φωτιά στα social media από την πρώτη εμφάνισή της στη δημοφιλή σειρά όπου ενσαρκώνει την τρόφιμο Stella Carli.

Είχε ταραχώδη παιδική ηλικία, με τη μητέρα της Katia Langenheim να εγκαταλείπει τον πατέρα της όταν εκείνη ήταν 2 ετών. Έζησαν για κάποιους μήνες σε μια παράγκα που είχε αγοράσει η 23χρονη τότε μητέρα της στην παραλία Kilcunda, στη Μελβούρνη, και κοντά στο σπίτι του διάσημου νονού της Ruby, τον πυγμάχο θρύλο Lionel Rose.

Φοίτησε στο University High School στη Μελβούρνη και συνέχισε τις σπουδές της στο Footscray City College, έχοντας στενή σχέση με τον Lionel Rose. Ένα χρόνο μετά τον θάνατό του, το 2011, η χήρα του κατηγόρησε τη Ruby Rose Lagenheim πως εξαργυρώνει τη φήμη του.

Στα 12 της χρόνια κλείστηκε στον εαυτό της για χρόνια μετά την αποκάλυψη πως είναι λεσβία. Αισθανόταν περιθωριοποιημένη, με τους συμμαθητές της να τη χλευάζουν εξαιτίας της σεξουαλικότητάς της.

“Είχα αυτοκτονικές σκέψεις σε μια ηλικία που δεν θα έπρεπε να γνωρίζω τι σημαίνει σε αυτή την ηλικία. Στο παρελθόν μου υπάρχει περιστατικό αιμομικτικής σεξουαλικής κακοποίησης και μια πολυτάραχη ζωή που δεν ήταν πάντα ασφαλής”.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου στο γυμνάσιο όταν 6 συμμαθητές της, 5 κορίτσια και 1 αγόρι, έσπασαν μεταλλικές καρέκλες στο πίσω μέρος του κεφαλιού της με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο στα 16 της χρόνια.

“Δεν τους άρεσε το γεγονός πως ήμουν διαφορετική”, σημείωσε η Ruby που υπέφερε από κατάθλιψη για όσο μπορούσε να θυμηθεί.

Στις 31 Μαρτίου του 2013 ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως δεν μπορούσε πλέον να παλέψει μόνη τους δαίμονές της και πως χρειαζόταν να εισαχθεί σε κλινική.

“Έχω παλέψει με την κατάθλιψη για χρόνια. Πρέπει να σκέφτεσαι τη διατροφή σου (γι’ αυτό και δεν πίνω), παίρνω φάρμακα για χρόνια και όταν σταματούν να “λειτουργούν” πρέπει να βρίσκεις νέα αγωγή. Έχω διπολική διαταραχή και δεν πάει πουθενά”.

 

Rollingstone magazine

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ruby Rose (@rubyrose) στις


Πατάει πλέον πιο σταθερά στα πόδια της και έχει βρει την αγάπη στη σχεδιάστρια μόδας Phoebe, εγγονή του συγγραφέα παιδικών βιβλίων Roald Dahl. “Μπήκε στο σπίτι μου με λουλούδια και μια κάρτα στις 5 το πρωί, γονάτισε και μου είπε “Ruby, θα με παντρευτείς;

Ήμουν πεπεισμένη πως ήταν φάρσα. Ήταν μια φάρσα που πήγε τρομακτικά σωστά. Είναι η αδερφή ψυχή μου, η γυναίκα της ζωής μου και αγαπιόμαστε πολύ”.

 

Just thinking.. Bout stuff.. Do you like stuff?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ruby Rose (@rubyrose) στις


Το 2014 προσδιoρίστηκε ως “gender fluid”, έναν όρο που χρησιμοποιεί για να εξηγήσει ότι αναγνωρίζει τον εαυτό της τόσο ως θηλυκό όσο και ως αρσενικό. “Δεν είμαι άντρας ούτε αισθάνομαι γυναίκα, αλλά προφανώς γεννήθηκα γυναίκα.

Βρίσκομαι κάπου στη μέση που στην τέλεια φαντασία μου είναι σαν να έχεις τα καλύτερα στοιχεία των δύο φύλων”.

Έχει πρωταγωνιστήσει στη δικής της παραγωγής μικρού μήκους ταινία Break Free όπου προσπάθησε να αποτυπώσει πως είναι να αισθάνεσαι παγιδευμένος στο σώμα κάποιου που δεν αισθανόταν ότι είναι.

Μεταμορφώνεται έτσι από γυναίκα με μακριά μαλλιά, έντονο μακιγιάζ και τακούνια σε έναν αρσενικό χαρακτήρα με κοντά μαύρα μαλλιά και macho συμπεριφορά.

 

Who is coming to Ola girls ?! I missed spain!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ruby Rose (@rubyrose) στις


“Δεν πίστευα στον εαυτό μου. Αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν”, σημείωσε η 29χρονη που το 2008 και το 2009 ανακηρύχθηκε ως μια από τους 25 πιο σημαίνοντες ομοφυλόφιλους Αυστραλούς από τη γκέι και λεσβιακή διαδικτυακή κοινότητα Same Same στην Αυστραλία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε