Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Σάρα Φέργκιουσον για Κέιτ Μίντλετον: Eίμαι γεμάτη θαυμασμό για τον τρόπο που μίλησε δημόσια

Σάρα Φέργκιουσον για Κέιτ Μίντλετον: Eίμαι γεμάτη θαυμασμό για τον τρόπο που μίλησε δημόσια

Η Σάρα Φέργκιουσον «είναι γεμάτη θαυμασμό» για την Κέιτ Μίντλετον που αποκάλυψε δημόσια πως πάσχει από καρκίνο και έβαλε τέλος στις φήμες που οργίαζαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την υγεία της.

Η Σάρα Φέργκιουσον (γνωστή και ως Fergie), που υπήρξε παντρεμένη με τον πρίγκιπα Άντριου και απέκτησε μαζί του δυο κόρες, τις Beatrice και Eugenie, κλήθηκε να σχολιάσει την περιπέτεια που περνάει η Κέιτ Μίντλετον.

Όπως δήλωσε η δούκισσα της Υόρκης: “Ως κάποιος που δίνει τους τελευταίους μήνες τη δική του μάχη με τον καρκίνο, είμαι γεμάτη θαυμασμό για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε δημόσια ότι πάσχει από καρκίνο και ξέρω ότι θα κάνει τεράστιο καλό με το να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη”.

Και πρόσθεσε: “Ελπίζω να της δοθεί τώρα ο χρόνος, ο χώρος και η ιδιωτικότητα για να θεραπευτεί”.

Η 64χρονη δούκισσα αποκάλυψε τον περασμένο Ιανουάριο ότι πάσχει από «κακοήθες μελάνωμα».

Ο καρκίνος στο δέρμα εντοπίστηκε κατά τις εξετάσεις τις οποίες ζήτησε ένας δερματολόγος επειδή η 64χρονη επρόκειτο να κάνει χειρουργική αποκατάσταση του στήθους της, μετά τη μαστεκτομή. Μία από τις ελιές που αφαιρέθηκαν από το δέρμα της και εξετάστηκαν διαπιστώθηκε ότι ήταν καρκίνωμα. Η δούκισσα «διατηρεί υψηλό ηθικό» παρά την κακή είδηση που έλαβε, είχε ανακοινώσει τότε ο εκπρόσωπός της.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις