Κόσμος

Σώθηκε η 18χρονη που την είχαν παγιδεύσει με βόμβα – κολάρο!

Μετά από τουλάχιστον 8 ώρες οι πυροτεχνουργοι κατάφεραν να "απελευθερώσουν" την κοπέλα που ήταν καθηλωμένη σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού της.

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες αλλά σύμφωνα με όσα δήλωναν αξιωματικοί, όλα ξεκινησαν το απόγευμα της Τετάρτης όταν η 18χρονη κοπέλα τους πήρε τηλέφωνο.

Ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας είπε οτι η 18χρονη είχε μια βόμβα γύρω από το λαιμό της που παρόμοια δεν είχε ξαναδεί κανείς.

Το κορίτσι που είναι κόρη ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στο Σίδνευ εκτός από τη βόμβα – κολάρο, φερόταν να έχει στο λαιμό της και ένα σημείωμα με το οποίο πιστεύεται οτι ζητούνταν λύτρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς