Κόσμος

Σούπερ μάρκετ στη Δανία βάζει τα γυαλιά στους πάντες! Έτσι δεν… εξαφανίζονται τα αντισηπτικά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πάνε οι μάσκες, πάνε τα μπουκάλια το οινόπνευμα και ας μην… πούμε για το χαρτί υγείας. Ένα σούπερ μάρκετ στη Δανία βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να… προστατεύσει τα αντισηπτικά.

Εδώ στην Ελλάδα, τα αντισηπτικά έχουν την… ίδια μοίρα με το χαρτί υγείας (πόσα meme δεν σας έχουν κάνει να γελάσετε μέχρι δακρύων αυτές τις δύσκολες μέρες;), το οινόπνευμα, τις μάσκες και τα αντισηπτικά μαντηλάκια.

Δεν είναι βέβαια μόνο οι Έλληνες που αγοράζουν όλα τα παραπάνω σαν να μην υπάρχει αύριο. Θυμηθείτε τους καυγάδες σε σούπερ μάρκετ ανά τον κόσμο για το χαρτί υγείας πχ.

Click4more Άγριο ξύλο σε σούπερ μάρκετ για το χαρτί υγείας!

Εξαίρεση από τον κανόνα φαίνεται ότι δεν είναι ούτε και η Δανία. Αλλά εκεί ένα σούπερ μάρκετ είχε μια, τουλάχιστον εντυπωσιακή, ιδέα. Η τιμή για δύο μπουκαλάκια αντισηπτικού είναι πολλαπλάσια, σε απίστευτο βαθμό πολλαπλάσια, της τιμής του ενός!  

Πρόκειται για το σουπερμάρκετ Rotunden, που ορίζει τον εαυτό του ως το πιο όμορφο σουπερμάρκετ της Δανίας και η περιγραφή που δίνει είναι: «Μια αποκλειστική εμπειρία αγορών, με σεβασμό στην πολυάσχολη καθημερινότητα του κόσμου».

Το Rotunden, λοιπόν, κατάλαβαν πολύ νωρίς ότι οι πελάτες αγόραζαν υπερβολικές ποσότητες απολυμαντικού χεριών. Και αποφάσισαν να πάρουν μέτρα. Στο ράφι του προϊόντος ανέβασαν μια ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωναν τους καταναλωτές ότι ένα μπουκαλάκι απολυμαντικού χεριών κοστίζει 40 κορώνες Δανίας, δηλαδή 5,50 ευρώ. Δύο μπουκαλάκια -της ίδιας εταιρείας- κοστίζουν 1.000 κορώνες Δανίας, δηλαδή 134 ευρώ.

https://twitter.com/_schuermann/status/1239294777452974080?s=20

https://twitter.com/Reforg3d/status/1239566447430467584?s=20

  Στην σελίδα στο Facebook του σούπερ μάρκετ, οι υπεύθυνοι απευθύνθηκαν στους πελάτες: «Αγαπητοί πελάτες, έχουμε μεγάλη ευθύνη για τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε μόνον με τη βοήθεια και κατανόηση του καθενός από εσάς.

Μπορώ να βοηθήσω με τον κάτωθι τρόπο:

Να απολυμαίνω ή να πλένω τα χέρια μου στην είσοδο και να χρησιμοποιώ γάντια. Αν είστε οικογένεια, παρακαλούμε να επιτρέψετε την είσοδο μόνο σε ένα άτομο για τις αγορές, αν αυτό είναι δυνατό. Θα υπάρξουν περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να περιορίζουμε τον αριθμό των ατόμων που θα δεχόμαστε ταυτοχρόνως στο κατάστημα. Στο Facebook θα σας ενημερώνουμε για όποια αλλαγή λειτουργίας. Να προσέχετε και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

https://www.facebook.com/rotundenhellerup/posts/2674293095951257

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γερμανία «δείχνει» τις ουκρανικές αρχές για τη δολιοφθορά στους αγωγούς Nord Stream
Ο στόχος ήταν να διακοπούν μόνιμα οι παραδόσεις αερίου μέσω των αγωγών και να εμποδιστεί η Ρωσία από το να χρησιμοποιήσει τα έσοδα από το εμπόριο φυσικού αερίου προκειμένου να χρηματοδοτήσει τις πολεμικές προσπάθειές της
Αναταράξεις στην επιφάνειας της θάλασσας μετά την έκρηξη τμήματος του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2 στη Βαλτική Θάλασσα
Όλεθρος στο Κίεβο από μπαράζ ρωσικών επιθέσεων: Στους 18 οι νεκροί και σχεδόν 100 τραυματίες
Ουκρανοί αξιωματούχοι κατηγόρησαν τη Ρωσία ότι στόχευσε κατοικημένες περιοχές - Έχουν ισοπεδωθεί κτίρια στο Κίεβο από τις πυραυλικές επιθέσεις - Η Μόσχα τονίζει ότι θα αυξήσει την πίεση
Κατεστραμμένο κτίριο στο Κίεβο
Πάνω από 90 άνθρωποι πνίγηκαν στη Γαλλία μέσα σε 15 ημέρες - Σε επιφυλακή οι αρχές για νέο κύμα καύσωνα
Η υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας της Γαλλίας ζήτησε από τους γονείς να προσέχουν ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά και κατήγγειλε επικίνδυνες συμπεριφορές νέων που πηδούν στα κανάλια από γέφυρες για να δροσιστούν
REUTERS