Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στάνλεϊ Τζόνσον: “Δις εξαμαρτείν” για τον πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού χωρίς τιμωρία

Στάνλεϊ Τζόνσον: “Δις εξαμαρτείν” για τον πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού χωρίς τιμωρία
Reuters

Νέο ατόπημα για τον Στάνλεϊ Τζόνσον. Ο… μπαμπάς του πρωθυπουργού της Βρετανίας παραβίασε πάλι τα έκτακτα μέτρα λόγω του κορονοϊού μετά και την ελληνική του περιπέτεια, αλλά χωρίς συνέπειες.

Η αστυνομία του Λονδίνου αναφέρει ότι ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, ο Στάνλεϋ, εντοπίστηκε χωρίς να φορά μάσκα προσώπου σε κατάστημα του δυτικού Λονδίνου. Ωστόσο, ΔΕΝ θα του επιβληθεί πρόστιμο, επειδή ήταν η πρώτη του ανάλογη παράβαση. Για το λόγο αυτό, η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει και λόγος να διερευνήσει το περιστατικό.

Ωστόσο, ο Στάνλεϊ Τζόνσον δεν είναι “πρωτάρης” στις παραβιάσεις των μέτρων περιορισμού της διασποράς του Covid19 στη Βρετανία.

Μάλιστα, θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι υπότροπος, αφού πρόσφατη είναι η αποκάλυψη της καλοκαιρινής του απόδρασης στην Ελλάδα. Όπως υπενθυμίζει και η Daily Mail, ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού πέταξε μέχρι τη βίλα του στο Πήλιο, κόντρα στις ταξιδιωτικές οδηγίες της κυβέρνησης του γιου του.

Click4more: Πατέρας Μπόρις Τζόνσον από το Πήλιο: Δεν ήθελα να δείξω ότι περιφρονώ τους κανόνες (video)

Αυτή τη φορά, ο 79χρονος Στάνλεϊ Τζόνσον εντοπίστηκε χωρίς να φορά μάσκα σε κατάστημα του δυτικού Λονδίνου, όπου πήγε να αγοράσει μία εφημερίδα, την Τρίτη (29.09.2020). Παρότι, τούτη η παράβαση δεν θα του κοστίσει, οικονομικά, η προηγούμενη που είχε ελληνικό “χρώμα” μεταφράστηκε σε πρόστιμο 200 £…

Αλλά ούτε και ο πρώην ηγέτης των Εργατικών, ο Τζέρεμι Κόρμπιν, δεν τα πήγε καλύτερα στην τήρηση των μέτρων, αφού βρέθηκε να παραβιάζει τον “Κανόνα των Έξι” παριστάμενων κατά τη διάρκεια ενός δείπνου!

πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις