Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην Σιγκαπούρη και ο Ντένις Ρόντμαν! [pics]

Ντένις Ρόντμαν
Φωτογραφία: Reuters

Το… έλεγαν, το έκανε! Ο Ντένις Ρόντμαν βρίσκεται στην Σιγκαπούρη και όλοι πλέον αναρωτιούνται αν θα παίξει κάποιον… ρόλο στην συνάντηση Τραμπ – Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η New York Post το είχε… προαναγγείλει. “Ο Ντένις Ρόντμαν αναμένεται να ταξιδέψει την προσεχή εβδομάδα στη Σιγκαπούρη για την ιστορική συνάντηση των ηγετών των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας” έλεγε το ρεπορτάζ.

Και τελικά… επαληθεύτηκε! Ως γνωστόν ο εκκεντρικός πρώην σταρ του ΝΒΑ διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Αλλά και με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στον ρόλο που ίσως κληθεί να παίξει ο καλύτερος ριμπάουντερ στην ιστορία του αμερικανικού επαγγελματικού μπάσκετ στην πολυαναμενόμενη σημερινή σύνοδο κορυφής Τραμπ – Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη, αναφέρονταν τις προηγούμενες ημέρες τα μίντια στις ΗΠΑ. Αλλά και ο Λευκός Οίκος.

“Δεν καταλαβαίνω ποιο ρόλο θα μπορούσε να παίξει σε αυτήν την υπόθεση ο εκκεντρικός πρώην σταρ του ΝΒΑ”, έλεγε ο Χόγκαν Γκίντλεϊ, εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης, στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News.

Είναι φανταστικός στο παρκέ αλλά οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να διεξαχθούν από αυτούς που ξέρουν πώς να τις χειριστούν. Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ο καλύτερος, επομένως αναμένουμε μια φανταστική συζήτηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, χωρίς τον Ντένις Ρόντμαν”, πρόσθεσε.

Ο άλλοτε σούπερ αμυντικός των Σικάγο Μπουλς και της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, επισκέπτεται συχνά την Πιονγιάνγκ, γι’ αυτό και φούντωσαν τόσο τα σενάρια για το αν έχει παίξει κάποιο ρόλο στην επικείμενη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Click4more: Ξαφνική εμφάνιση του «Κιμ Γιονγκ Ουν» σε εμπορικό και… χαμός! [pics]

Όλα αυτά όμως θα αποδειχθούν… άμεσα, αφού όπως προαναφέραμε ο Ντένις Ρόντμαν “πάτησε” Σιγκαπούρη!

Δείτε τις εικόνες από την άφιξη του Ντένις Ρόντμαν στο αεροδρόμιο

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις