Κόσμος

Στις 3 Νοεμβρίου η 1η συνάντηση Αναστασιάδη – Τατάρ στη Λευκωσία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις 3 Νοεμβρίου θα συναντηθούν Αναστασιάδης – Τατάρ ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη σήμερα, Τρίτη (27.10.2020).

Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ θα πραγματοποιηθεί στο παλαιό αεροδρόμιο Λευκωσίας στις 19:00 το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου.

Τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρουν πως η συνάντηση Αναστασιάδη – Τατάρ θα τελεί υπό την αιγίδα της Ειδικής Συμβούλου του γγ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Επίζαμπεθ Σπέχαρ και θα είναι άτυπη.

Η “οικοδέσποινα” της συνάντησης κ. Σπέχαρ ανυπομονεί να φιλοξενήσει τον κ. Αναστασιάδη και τον κ. Τατάρ για την πρώτη άτυπη συνάντησή τους ως ηγέτες της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής κοινότητας, καταλήγει η ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επιζώντες παραμένουν στα ερείπια μία εβδομάδα μετά τους σεισμούς στη Βενεζουέλα - Νεκροτομείο στήθηκε στην Λα Γκουάιρα, στους 2.000 οι νεκροί
Στους 50.000 παραμένουν οι αγνοούμενοι - Σκληρή μάχη από διασώστες και εθελοντές για τον απεγκλωβισμό τραυματιών - Πάνω από 38 νοσοκομεία υπέστησαν ζημιές
 MIGUEL MEDINA