Κόσμος

Στον αέρα το δεύτερο ντιμπέιτ – Ο Τραμπ δεν δέχεται να είναι διαδικτυακό

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Απέρριψε την συμμετοχή του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο επόμενο ντιμπέιτ με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν αν διεξαχθεί με τον νέο διαδικτυακό τρόπο που ανακοίνωσε νωρίτερα η αρμόδια επιτροπή.

Το δεύτερο ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για τις προεδρία των ΗΠΑ που θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί διαδικτυακά, με τον Τραμπ και τον Μπάιντεν να συμμετέχουν στο ντιμπέιτ από απομακρυσμένα σημεία, όπως ανακοίνωσε η επιτροπή που είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωσή του.

Click4More Ντόναλντ Τραμπ: «Δώρο θεού» ότι κόλλησε κορονοϊό – Βαριά μακιγιαρισμένος έκανε… διαφήμιση φαρμάκων

Σε συνέντευξή του στο δίκτυο Fox Business, ο Τραμπ δήλωσε ότι ο νέος διαδικτυακός τρόπος που ανακοίνωσε η Επιτροπή Προεδρικών Τηλεμαχιών δεν είναι κάτι αποδεκτό για τον ίδιο. «Δεν πρόκειται να κάνω ένα διαδικτυακό ντιμπέιτ», είπε ο Τραμπ.

Το κοινό και ο συντονιστής Στιβ Σκάλι θα βρίσκονται στη Φλόριντα, στο Adrienne Arsht Center for the Performing Arts στο Μαϊάμι, όπως ανέφερε η αρμόδια επιτροπή για τη διοργάνωση της τηλεμαχίας. Η επιτροπή ανέφερε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να «προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων».

Την περασμένη Πέμπτη, ο Τραμπ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, δημιουργώντας ανησυχίες ότι κατά την πρώτη τηλεμαχία την προηγούμενη Τρίτη είχε μολύνει τον Μπάιντεν και τον συντονιστή Κρις Γουάλας. Ο Μπάιντεν βρέθηκε αρνητικός στο τεστ του κορονοϊού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μυστήριο με αμερικανικό αεροσκάφος ανεφοδιασμού – Εξέπεμψε SOS πάνω από τα Στενά του Ορμούζ και χάθηκε
Το γεγονός μάλιστα ότι αμέσως μετά την εξαφάνισή του απογειώθηκαν από τη βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ δύο ελικόπτερα H125, δείχνει ότι είχε ξεκινήσει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
Αεροσκάφος ανεφοδιασμού