Κόσμος

Συγγενής ασθενούς έβαλε φωτιά σε νοσοκομείο για να τιμωρήσει τους γιατρούς!

Συγκλονιστική αποκάλυψη πίσω από την μεγάλη πυρκαγιά της Τρίτης (14.08.2018) σε νοσοκομείο στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας. Σαν από θαύμα δεν υπήρξαν θάνατοι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν υπήρξαν τραυματίες μεταξύ των 124 ασθενών και των 28 εργαζόμενων στο νοσοκομείο, ωστόσο η φωτιά που εκδηλώθηκε είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν σκηνές χάους με ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι ή να μεταφέρονται άρον άρον σε φορεία εκτός του κτιρίου, που είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Περισσότεροι από 100 ασθενείς και εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν έγκαιρα, έγινε γνωστό από τις περιφερειακές υπηρεσίες υγείας στα Κανάρια Νησιά.

Νοσοκομείο: Εμπρησμός με έναν αναπτήρα για λόγους διαμαρτυρίας

“Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι κάποιος πήγε στην αστυνομία και ανέλαβε την ευθύνη για όσα εκτυλίχθηκαν” δήλωσε ο διευθυντής των υπηρεσιών υγείας Κονράδο Ντομίνγκες σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, προσθέτοντας: “Αυτό το πρόσωπο ήταν συγγενής ενός ασθενούς που βρισκόταν στο νοσοκομείο”.

Στο Twitter, η αστυνομία ανέφερε ότι συνέλαβε μια γυναίκα με την υποψία ότι σχετίζεται με την πυρκαγιά.

Ούτε η αστυνομία ούτε ο επικεφαλής των υγειονομικών αρχών έδωσαν περισσότερες πληροφορίες. Ισπανικά ΜΜΕ μεταδίδουν, όμως, ότι η δράστρια έβαλε τη φωτιά για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι οι γιατροί καθυστερούσαν να αναλάβουν τη φροντίδα του συγγενούς της.

“Δεν παρείχαν φροντίδα στον συγγενή της και εκείνη πήρε έναν αναπτήρα και μια μπουκάλα οξυγόνου κι έβαλε φωτιά” είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα El Pais.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρόμος σε λούνα παρκ στις ΗΠΑ: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που καλώδιο παιχνιδιού σπάει – Δύο τραυματίες
Στα πλάνα φαίνεται η καμπίνα του παιχνιδιού να είναι στον αέρα όταν ξαφνικά πέφτει με δύναμη στο έδαφος, καθώς ένα από τα καλώδια που το συγκρατούσαν φαίνεται να σπάει απότομα
Λούνα Παρκ
Φρίκη στις ΗΠΑ: Πατέρας δολοφόνησε τη σύζυγο και τα έξι παιδιά τους – Έβαλε φωτιά στο σπίτι, έκαψε τα κατοικίδια και αυτοκτόνησε
Οι πολίτες της κοινότητας ειδοποίησαν τις αρχές για έντονη μυρωδιά καπνού, κατά την κατάσβεση οι πυροσβέστες εντόπισαν τις σορούς του ζευγαριού και των παιδιών ηλικίας από 5 έως 15 ετών
Μέλη της κοινότητας συγκεντρώνονται στο Duncan Woods στο Grand Haven του Μίσιγκαν, για να θρηνήσουν και να τιμήσουν οκτώ μέλη μιας τοπικής οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους σε μια τραγωδία που συγκλόνισε την κοινότητα