Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα τελευταία μηνύματα απόγνωσης πριν εξαφανιστεί – Τι συνέβη στην Alison;

Τα τελευταία μηνύματα απόγνωσης πριν εξαφανιστεί – Τι συνέβη στην Alison;

Τα τελευταία μηνύματα απόγνωσης που έστειλε σε φίλους η Alison Leanne Raspa τη νύχτα που εξαφανίστηκε.

Τελευταία φορά είδαν την 25χρονη Alison Leanne Raspa ήταν τη στιγμή που έβγαινε από το εστιατόριο Three Below and Lounge στο Whistler Village.

H Αυστραλή τουρίστρια έστειλε μηνύματα απόγνωσης στους φίλους της πριν εξαφανιστεί από την καναδική μέκκα του σκι στο Whistler.

Το επόμενο πρωί βρέθηκε το κινητό της στο Alpha Lake Park στο Creekside Village. Περίπου 7 χιλιόμετρα μακριά. Το σακάκι, το σακίδιο και το πορτοφόλι της βρέθηκαν στην περιοχή από ντόπιο αργότερα μέσα στην ημέρα.

Οι ομάδες διάσωσης έψαξαν τη λίμνη και τις γύρω περιοχές αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να βρουν ίχνος της τουρίστριας από το Περθ.

Τα τελευταία μηνύματα της Alison

Αρκετοί φίλοι της 25χρονης είχαν δεχτεί μηνύματα απόγνωσης από την Alison λίγο μετά τη μία το βράδυ που εξαφανίστηκε. Τα μηνύματα, σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπήρχαν στο κινητό της.

“Μίλησε με φίλο της στο Village Stroll και αργότερα οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μπορεί να χρησιμοποίησε τη δημόσια συγκοινωνία. Περίπου στη 1.15 έστειλε μήνυμα σε φίλους της πως χάθηκε. Την επόμενη μέρα βρήκαν το σακάκι, το σακίδιο, το πορτοφόλι και το κινητό της”.

Η αστυνομία δεν έχει μέχρι στιγμής εξακριβώσει γιατί πέταξε τα πράγματά της. Υπάρχουν εικασίες ότι μπορεί να υπέφερε από υποθερμία στις απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Η υποθερμία πολλές φορές οδηγούν τον πάσχοντα να βγάλει τα ρούχα του. Οι ερευνητές δεν πιστεύουν ότι υπήρχαν ύποπτες συνθήκες γύρω από την εξαφάνισή της. Ωστόσο δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

“Ενώ όλα τα σενάρια για το τι της συνέβη είναι ανοιχτά, δεν πιστεύουμε ότι δολοφονήθηκε. Είναι σύνθηκες για ανθρώπους που βιώνουν υποθερμία να αισθάνονται πως καίγονται και να πετάνε τα ρούχα τους.

Η έρευνα μέχρι σήμερα ήταν εκτεταμένη. Στο πάρκο, τις λίμνες καθώς και τον δρόμο και τα μονοπάτια που οδηγούν από το χωριό στο πάρκο Alpha Lake. Έχουν εξαντληθεί οι διαθέσιμοι διασώστες. Σε περίπτωση που αποφασιστεί να σταματήσει η έρευνα, θα αποτελέσει πλήγμα για τα μέλη της οικογένειάς της.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις