Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ταϊλάνδη: Τα video του τρόμου! “Εκτοξεύτηκαν” από περιστρεφόμενο παιχνίδι! video

Ταϊλάνδη: Τα video του τρόμου! “Εκτοξεύτηκαν” από περιστρεφόμενο παιχνίδι! video

Σκηνές τρόμου και πανικού εκτυλίχθηκαν σε λούνα παρκ στην Ταϊλάνδη, όταν η μπάρα ασφαλείας ενός περιστρεφόμενου παιχνιδιού «άνοιξε» και έξι άνθρωποι «εκτοξεύτηκαν»! Σαν από θαύμα δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Όλα έγιναν σε λούνα παρκ στο Λοπμπούρι στην κεντρική Ταϊλάνδη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Ο κόσμος είχε μπει στο περιστρεφόμενο παιχνίδι και ενώ όλα έδειχναν να κυλούν κανονικά, ουρλιαχτά άρχισαν να ακούγονται και κόσμος βρέθηκε στο κενό!

Τη σοκαριστική στιγμή του ατυχήματος στην Ταϊλάνδη κατέγραψαν με τα κινητά τους άνθρωποι που έβλεπαν τους φίλους τους να διασκεδάζουν στο περιστρεφόμενο παιχνίδι.

Ξαφνικά, η μπάρα ασφαλείας «άνοιξε» και τουλάχιστον έξι άνθρωποι βρέθηκαν στο κενό και στη συνέχεια στο έδαφος. Ένα αγόρι φαίνεται στα video να έχει χτυπήσει και να έχει αίματα στο κεφάλι του.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το λούνα παρκ στην Ταϊλάνδη

Αμέσως, ο χειριστής του παιχνιδιού το ακινητοποίησε, ενώ η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, διέταξε να κλείσει το λούνα παρκ για να διερευνηθούν τα αίτια του ατυχήματος.

Σαν από θαύμα, πάντως, κανένας από τους έξι ανθρώπους που «εκτοξεύτηκαν» από το περιστρεφόμενο παιχνίδι δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ασθενοφόρα έφτασαν στο λούνα παρκ και παρέλαβαν τους τραυματίες για να τους μεταφέρουν σε κοντινά νοσοκομεία, ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις