Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ταϊλάνδη: Βίντεο που “παγώνει” το αίμα από την εκτέλεση γυναίκας

Ταϊλάνδη: Βίντεο που “παγώνει” το αίμα από την εκτέλεση γυναίκας

Σε ένα video λίγων δευτερολέπτων έχει καταγραφεί καρέ καρέ η στιγμή που ένας άνδρας, απόλυτα ψύχραιμος, μπαίνει σε κέντρο αισθητικής στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και εκτελεί την πρώην σύζυγό του! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας που έχει σοκάρει την Ταϊλάνδη, είναι ο Danusorn Noomcharoen, πωλητής σε άλλο εμπορικό κέντρο. Μπήκε το μεσημέρι της Τρίτης στο εμπορικό κέντρο Century The Movie Plaza, κατευθύνθηκε στο κέντρο αισθητικής όπου δούλευε η πρώην σύζυγός του και απόλυτα ψύχραιμος, τράβηκε το πιστόλι, τη σκότωσε και τραυμάτισε άλλη μια γυναίκα.

Δείτε το σοκαριστικό video – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ 

https://youtu.be/SlXrILeB-Y4

Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης και θύμα είχαν χωρίσει πρόσφατα, μετά από 10 χρόνια γάμου.

Ο δράστης αρχικά διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία. Η δολοφονία της πρώην συζύγου του ήταν μόνο ένα μέρος του σατανικού του σχεδίου. Γιατί σκόπευε να πάρει άλλη μια ζωή!

Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του πολλά χειρόγραφα σημειώματα, στα οποία τους ζητούσε να μην τον… ψάξουν για δυο μέρες καθώς σχεδίαζε να δολοφονήσει και τον νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του και μετά να αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, μάλιστα, η μητέρα του δράστη υποστήριξε πως διαπραγματευόταν μαζί του επί 10 ώρες μέχρι να τον πείσει να παραδοθεί, κάτι που τελικά έκανε λίγες ώρες μετά το φονικό.

Το νέο αιματηρό περιστατικό στην Ταϊλάνδη σημειώθηκε 10 μέρες μετά το μακελειό σε άλλο εμπορικό κέντρο, όταν στρατιώτης άνοιξε πυρ και σκότωσε τουλάχιστον 12 ανθρώπους στο εμπορικό κέντρο Terminal 21 στην πόλη Νακχόν Ρατσασίμα.

Νωρίτερα ο δράστης του μακελειού, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας, είχε σκοτώσει τον διοικητή του, άλλους στρατιώτες στην βάση του και ανθρώπους σε έναν βουδιστικό ναό.

Με πληροφορίες και από New York Times

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις