Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τέξας – Τράβις Σκοτ για την τραγωδία στο μουσικό φεστιβάλ: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Τέξας – Τράβις Σκοτ για την τραγωδία στο μουσικό φεστιβάλ: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο μουσικό φεστιβάλ Αstroworld του Τράβις Σκοτ στο Τέξας. Σε ανάρτησή του στα social media, o γνωστός ράπερ δήλωσε «συντετριμμένος» κι ότι βοηθάει τις Αρχές στην αναγνώριση των οικογενειών των θυμάτων.

«Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι συνέβη κάτι τέτοιο», λέει ο Τράβις Σκοτ, σε βίντεο που ανάρτησε στα social media. Ο διάσημος ράπερ εξέφρασε την βαθύτατη λύπη για την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε την Παρασκευή (5/11) στη συναυλία του στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας. 

Στην ανάρτησή του, ο Τράβις Σκοτ υποστήριξε επίσης ότι δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε και «δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τη σοβαρότητα της κατάστασης». «Προσεύχομαι για όσους χάθηκαν», είπε μεταξύ άλλων. 

Δείτε το βίντεο του ράπερ Τράβις Σκοτ:

Βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media δείχνουν ανθρώπους να είναι ξαπλωμένοι στο έδαφος, καθώς η δυνατή μουσική συνεχίζει να παίζει. Στη συναυλία του Τράβις Σκοτ στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld, εκτός από τους 8 νεκρούς, τραυματίστηκαν – όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ – περίπου 300 άνθρωποι, καθώς επικράτησε πανικός και ποδοπατήθηκαν. 

Δείτε βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής πολλοί στα social media κατηγορούν τον ράπερ ότι θα μπορούσε να έχει διακόψει την συναυλία, όταν είδε ότι επικρατεί πανικός στο κοινό. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις