Κόσμος

Θερμο επεισόδιο Κίνας – Βιετνάμ

Ένα βιετναμέζικο αλιευτικό σκάφος βυθίστηκε μετά από πυρά που δέχτηκε από κινέζικο σκάφος σε μια αμφισβητούμενη περιοχή στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, ανακοίνωσε την Τρίτη το Βιετνάμ, αναφέροντας ότι από το επεισόδιο δεν υπήρξαν θύματα.

Το αλιευτικό σκάφος έπλεε σε διαφιλονικούμενα, ανάμεσα στο Ανόι και το Πεκίνο, χωρικά ύδατα

«Το αλιευτικό σκάφος χτυπήθηκε» από τους Κινέζους και «βυθίστηκε».ανέφερε αξιωματούχος του Βιετνάμ διευκρινίζοντας ότι και οι δέκα άνθρωποι που επέβαιναν στο επί του σκάφους, διασώθηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2014: “Φάρος στο σκοτάδι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ”, λένε ιταλικά ΜΜΕ

Ευρωεκλογές 2014: Ιταλία: Μεγάλη νίκη του Ρέντζι – Οριακά οι “φίλοι” του Τσίπρα

Το είδαμε κι αυτό! Τουρκοκύπριοι ψήφισαν Ε.ΛΑ.Μ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου