Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θρίλερ στην τουρκική κυβέρνηση με τον υπουργό Οικονομικών – Η ανάρτηση για την παραίτησή του

Θρίλερ στην τουρκική κυβέρνηση με τον υπουργό Οικονομικών – Η ανάρτηση για την παραίτησή του

Θρίλερ στην Τουρκία μετά την ανάρτηση στο instagram του υπουργού Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ ο οποίος έλεγε πως παραιτείται.

Είναι χαρακτηριστικό πως η φιλοκυβερνητική Γενί Σαφάκ μετέδωσε την είδηση την οποία όμως λίγο αργότερα και εξαφάνισε. Τη λύση στο μυστήριο αναμένεται να δώσει ο ίδιος ο Αλμπαϊράκ ή κάποιος εκπρόσωπός του.

Πάντως δεν μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πως αυτή η περίεργη παραίτηση του γαμπρού του Ερντογάν έρχεται την ώρα που η τουρκική λίρα κατρακυλά αλλά και μετά από την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές.

Η ανάρτηση που έχει ανάψει φωτιές στην Τουρκία και στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγινε στο instagram με τον Αλμπαϊράκ να κοινοποιεί και τη σχετική επιστολή.  “Αποφάσισα πως δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω στην θέση μου την οποία και κατέχω για περισσότερα από πέντε χρόνια λόγω προβλημάτων υγείας. Την επόμενη περίοδο θα περάσω τον χρόνο μου με τη μητέρα, τον πατέρα, τη σύζυγο και τα παιδιά μου τα οποία έχω παραμελήσει τα τελευταία χρόνια”, έγραψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Berat Albayrak (@beratalbayrak) στις

Χθες, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απέλυσε και αντικατέστησε τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Μουράτ Ουουσάλ, μέσω προεδρικού διατάγματος, διορίζοντας στη θέση του τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Νατζί Αγμπάλ, χωρίς να εξηγήσει τον λόγο της απόλυσής του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις